Емоционалните жени - истории, емоции, мечти

Re: Ефектът на пеперудата

Мнениеот Konstantin » 06 Юни 2012, 19:34

mecana написа:
utro77 написа:delinda, не съм против идеята Вера да е убила Симеон. Но според мен това би било възможно единствено, ако е станало случайно - при самозащита примерно. Именно защото Вера е много емоционална. С предварителен умисъл и планиране - в никакъв случай.
Но пък от друга страна, ако някой от нашите главни герои /Вера и Борис/ е действителен убиец, не виждам как може да се развие благоприятно действието и да се избегне понасянето на съответното наказание - излежаването на присъда в затвора. Не е ... морално някак. :oops: Лично мен не би ме удовлетворил емоционално роман с подобна развръзка.

The Witch, не очаквах подобно развитие! Много добронамерен този гангстер нещо!!!
Борис със сигурност не би устоял на такова предложение. Особено щом шефа ще е толкова благ!!! :roll:

Затова трябва да внимаваш какво си пожелаваш, защото ако го направиш от сърце, то със сигурност ще се сбъдне... Борис е искал да има повече пари, за да обезпечи бъдещето на своята любима и да не зависят от баща й, но ето, че отново той им ги предлага :roll: Дали Борис ще се съгласи, това вече е друг въпрос.
Що се отнася до убийството на Симеон, не мисля, че някой от двамата, Вера или Борис, е способен на подобно деяние, въпреки, че The Witch е написала в продължението на разказа, че Борис е готов за война, ако някой им се изпречи на пътя.

аз си мисля, че точно тук ще има ефект на пеперудата, няма ненаказана амбиция, желанието те сбслъсква очи в очи с начинът да го осъществиш, но къде този сблъсък ще предизвика тайфун, вероятно в най-хубавия момент от живота ти
Konstantin

Мнениеот Woman » 06 Юни 2012, 19:35

Konstantin написа:
mecana написа:
utro77 написа:delinda, не съм против идеята Вера да е убила Симеон. Но според мен това би било възможно единствено, ако е станало случайно - при самозащита примерно. Именно защото Вера е много емоционална. С предварителен умисъл и планиране - в никакъв случай.
Но пък от друга страна, ако някой от нашите главни герои /Вера и Борис/ е действителен убиец, не виждам как може да се развие благоприятно действието и да се избегне понасянето на съответното наказание - излежаването на присъда в затвора. Не е ... морално някак. :oops: Лично мен не би ме удовлетворил емоционално роман с подобна развръзка.

The Witch, не очаквах подобно развитие! Много добронамерен този гангстер нещо!!!
Борис със сигурност не би устоял на такова предложение. Особено щом шефа ще е толкова благ!!! :roll:

Затова трябва да внимаваш какво си пожелаваш, защото ако го направиш от сърце, то със сигурност ще се сбъдне... Борис е искал да има повече пари, за да обезпечи бъдещето на своята любима и да не зависят от баща й, но ето, че отново той им ги предлага :roll: Дали Борис ще се съгласи, това вече е друг въпрос.
Що се отнася до убийството на Симеон, не мисля, че някой от двамата, Вера или Борис, е способен на подобно деяние, въпреки, че The Witch е написала в продължението на разказа, че Борис е готов за война, ако някой им се изпречи на пътя.

аз си мисля, че точно тук ще има ефект на пеперудата, няма ненаказана амбиция, желанието те сбслъсква очи в очи с начинът да го осъществиш, но къде този сблъсък ще предизвика тайфун, вероятно в най-хубавия момент от живота ти

Брееей, ама ти много умен си бил, да не повярва човек. Но си прав, абсолютно съм съгласна с предложението ти
Woman

Мнениеот Woman » 06 Юни 2012, 19:37

Konstantin написа:
Woman написа:Още не се знае колко добро е сърцето на Казийски, тепърва предстои да ни изненадва Witch ;) Все пак се радвам, че се вслуша мненията ни и направи така, че Вера да е любимата на Борис. Супер яка е любовната история между тях :P

Ох, душата :lol: аз вече ти казах, не е необходимо да храниш душата си с разкази, може да ти се случи и на живо ;) само ме потърси
Борис ще приеме предложението и ще влезе толкова надълбоко, че в крайна сметка няма да излезе сух от водата, това мисля аз.

Ще оставя първият ти коментар без коментар! :roll: Ще допълня само, че и според мен това е доста логично, при тези амбиции, които има, няма как да излезе чист от водата
Woman

Мнениеот Konstantin » 06 Юни 2012, 19:39

Woman написа:
Konstantin написа:
Woman написа:Още не се знае колко добро е сърцето на Казийски, тепърва предстои да ни изненадва Witch ;) Все пак се радвам, че се вслуша мненията ни и направи така, че Вера да е любимата на Борис. Супер яка е любовната история между тях :P

Ох, душата :lol: аз вече ти казах, не е необходимо да храниш душата си с разкази, може да ти се случи и на живо ;) само ме потърси
Борис ще приеме предложението и ще влезе толкова надълбоко, че в крайна сметка няма да излезе сух от водата, това мисля аз.

Ще оставя първият ти коментар без коментар! :roll: Ще допълня само, че и според мен това е доста логично, при тези амбиции, които има, няма как да излезе чист от водата

Като гледам как за всичко си съгласна с мен, май ще се получат нещата между нас ;)
Konstantin

Мнениеот Елена Гилбърт » 06 Юни 2012, 19:41

Категорично съм за това Борис да не приема предложението, нека да подразни малко големите босове, какво ще кажете! :lol: да, така на пръв поглед няма да има начин да се стигне до затвора, но пък ще измислим нещо ;)
Елена Гилбърт

Re: СТИХОВЕТЕ- лек за душата

Мнениеот utro77 » 07 Юни 2012, 09:16

ОСТАВИ МЕ САМА

Изображение

Остави ме сама.
Имам нужда да плача.
Няма нежна любов.
Има груби палачи.
Има парещи думи,
които болят.
Има тежки плестници,
окървавена плът.
Има драскащи нокти.
И очи по стените...
Има пясък във гърлото.
Има пясък в очите ми.

Има гроб насред стаята.
Остави ме сама.
Нямам нужда от свещи.
Мракът е светлина!

Венцислава Симеонова
Suffer well!
Аватар
utro77

Мнениеот mamavladi » 07 Юни 2012, 10:41

Имам едно процедурно предложение :D След като завършим разказа Ефектът на пеперудата, да направим втори - за Woman & Konstantin :lol: Искрено се забавлявам с техните постове и мисля, че ще се получи много добра история. Той я гони, тя бяга, а после... Само трябва да измислим заглавие на разказа и следващата тема е готова :lol:
А сега сериозно - Борис със сигурност трябва да приеме предложението на Казийски, за да видим как ще му се отразят парите. Те със сигурност променят човек и ще ми е интересно да разбера какво ще се случи с него и дали отношението му към Вера ще претърпи някакъв кризисен момент :roll:
mamavladi

Мнениеот blanshe » 07 Юни 2012, 15:34

Здравейте и от мен, четох разказа до тук и ми се струва достоен за филмиране!

Истината е, че ако Борис приеме предложението на Казийски - връщане назад няма. В началото може и да му се струва много добро предложение, което му осигурява спокоен живот с любимата му и добри отношения с нейното семейство, но колкото повече се забърква, толкова повече ще потъва. А както виждаме в описанието на настоящата му ситуация - явно е потънал доста...

Лесно е човек да се подлъже при такова примамливо предложение, но само миг невнимание и току-виж си се озовал в затвора с присъда за убийство.
blanshe

Мнениеот boncho green » 07 Юни 2012, 15:36

Скъпа blanshe, лесно е да говорим сега, след като вече знаем до къде е стигнал Борис. От гледната точка на мъж, мога да ти кажа, че аз на негово място също бих приел. В такъв момент не се замисляш за последствията, особено, ако си млад и влюбен!
boncho green

Мнениеот bobito » 08 Юни 2012, 09:54

Мисля, че след като разказа се финализира, трябва да бъде публикуван някъде :) Изненадах се, че има толкова много хора, които пишат добре без да се занимават професионално с това :roll:
Аз мисля, че Борис е убил Симеон, за да защити Казийски...
bobito

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски