Ефектът на пеперудата

Re: Ефектът на пеперудата

Мнениеот Lolita » 26 Май 2012, 08:40

Burn написа:Ето и моя вариант на историята: Според мен са обучавали Борис да става наемен убиец, защото нали се сещате за онова изречение, че той винаги е знаел, че този момент ще настъпи. А за Вера мисля, че не са само гаджета, а вече са женени, току виж се оказало даже, че имат дете :shock:

Ехехехе, чак пък и дете да имат, и да е наемен убиец, звучи доста неправдоподобно. Не знам, аз засега се пазя от предположения, чакам официалното продължение ;) Освен това, не съм съгласна, че тази история е стандартна, за съжаление това е действителостта, напротив историята е реална, а реална не означава стандартна.
Lolita

Мнениеот Konstantin » 26 Май 2012, 08:43

Burn написа:Ето и моя вариант на историята: Според мен са обучавали Борис да става наемен убиец, защото нали се сещате за онова изречение, че той винаги е знаел, че този момент ще настъпи. А за Вера мисля, че не са само гаджета, а вече са женени, току виж се оказало даже, че имат дете :shock:

Burn, личи си, че гледаш доста филми :lol: Наемен убиец, а защо не и войник от запаса, който страда от посттравматичен синдром и това убийство отключва в него поредица от злини? Тоест започва да избива наред, Вера го хваща, зарязва го, предава го на полицията и сега той затъва в отчаяние и самосъжаления??? :lol:
Konstantin

Мнениеот Burn » 26 Май 2012, 11:19

Какво толкова, просто така ще вкараме още напрежение. Кога излиза новата част, че вече наистина нямам търпение да разбера какво става, имат ли връзка Борис и Вера? :roll:
Burn

Мнениеот The Witch » 26 Май 2012, 17:21

Част 4

- Казийски, мръсник такъв – изсъска Борис. Изправи се и тръгна към леглото. Хлебарките все още бяха там. Пъплещи и мизерни. Легна и се загледа в тях, в безсмисленото им сновене напред,назад, напред, назад ...
И заспа. Но Казийски го следваше и в съня.

Николай Казийски – Нико, трикратен европейски шампион по кикбокс, треньор, организатор на свободни боеве и бос на „Спортните” - група от 11 бивши спортисти, занимаваща се с разпостранение на наркотици и отвличания. Борис влезе в групата без капка колебание. Трябваха му пари, а медалите от състезанията по кикбокс не можеха да го направят богат, не и толкова, колкото му се искаше. Как се запозна с Казийски? Покрай Вера, дъщеря му... Момичето, в което беше влюбен от дете.

NEW

Част 5

С Вера живееха в съседни блокове. Ходиха в едно училище, играеха на една и съща площадка, приятелите им бяха общи, проблемите също. Имаха общо детство. До деня, в който родителите й решиха да се преместят в покрайнините на София. Когато разбра, Борис плака цяла нощ. Беше първата раздяла в живота му. До този момент не знаеше какво е да откъснеш някой от сърцето си. Да не го виждаш – нито в училище, нито на площадката, нито от терасата. И да няма надежда да го видиш. Никога повече.

Срещна я отново след 10 години – тя беше на 24, а той на 25. Тя – красива и нежна, той – силен и нахъсан, двамата – смятаха, че животът е прекрасен. Срещнаха се случайно в един бар. Вера го видя първа. Приближи се бавно до него. Докосна ръката му и каза:

- Познавам те.

- Вера – прошепна той.
- Борис – отговори тя.

И си стояха така - хванати за ръце, без думи, без „Радвам се да те видя”, без „Какво става с теб”. И тогава той се наведе към нея и я целуна по устните. Без страх, че тя ще се отдръпне. Без увертюри, без обяснения. Отдаде се на това, за което беше мечтал, което беше сънувал ден след ден, нощ след нощ. Целуваше я там насред бара и беше толкова неземно щастлив, че му идваше да я вземе на ръце, да си я прибере вкъщи и да не я пусне никога повече. Нито за миг.

- Вера, Вера. Къде беше толкова време? – каза й той.

- Спри, Борисе, приятелят ми е тук – отговори засрамено Вера, без дори да се опита да излезе от здравата прегръдка на Борис.

- Съжалявам – каза Борис и я пусна, а след секунда добави – Съжалявам, Вера, не искам да ти създавам проблеми. Не знам нищо за теб, беше глупаво да ти се нахвърля така.

- Ако не беше толкова хубаво, че отново те срещам, щеше даже да е трагично. Целувам се пред гаджето ми с мъж, когото не съм виждала от години... Но ще мислим после за този абсурд. Кашата вече е забъркана. А, ето ги мама и татко. Тук ще празнуваме рождения ден на баща ми. Ела, сигурно те помнят...

Въпрос: Е, имате ли прогнози – това шокирано гадже дали няма да тръгне на бой?
Efekt-Peperuda.jpg
Efekt-Peperuda.jpg (29.14 KiB) Прегледано 331 пъти
The Witch

Мнениеот Konstantin » 26 Май 2012, 17:37

Оппа, Борис е доста напорист :lol: Ако бях на мястото на симеон, вече да го бях изял. Това си е направо наглост, виждаш некво момиче, без значение какво е то, при положение, че не знаеш нищо за него, как ще започнеш да го целуваш така, Борис е маняк. Ами тя, супер неадекватно се държи, как така ще бъде с някой и ще му причини такова нещо. Почват и двамата да ми падат в очите, не знам другите какво мислят, но според мен двамата постъпват доста детински
Konstantin

Мнениеот Nina D » 26 Май 2012, 17:40

Все пак да не забравяме, че още от деца ги свързва нещо супер силно. И ако и двамата не са успели да се забравят, а напротив с годините са подхранвали това чувство с мечти, нормално е когато се видят, да не могат да си устоят. В такива моменти наистина не виждаш нищо друго, не мислиш за нищо друго, това може да бъде разбрано само от тези, които са се влюбвали истински.
Nina D

Мнениеот Елена Гилбърт » 26 Май 2012, 20:06

Уау, настръхнах докато го четях, невероятно е и става все по-горещо. И да, според мен малко бой няма да е излишен. Все пак не е правилно да се появиш и да отмъкнеш гаджето на някого, нали? Въпреки че съм на страната на Борис, не мисля, че постъпва правилно, можеше малко да се възпре :lol: е, щеше да е по-малко горещо за нас, читателите, но...
Елена Гилбърт

Мнениеот Stefan » 26 Май 2012, 20:09

Хора, опомнете се, все пак това е момичето на живота му, някой да е написал правило как да не губим ума си, когато го срещнем?? Няма правила. Просто се случва и това е. Всички са безсилни. Освен това виждам, че и Вера изпитва същото, когато има трети човек нещата никога не са безболезнени, но това е... не са го планували.
Stefan

Мнениеот Woman » 26 Май 2012, 20:11

И какво искаш да ми кажеш, че ако на теб ти се случи това, ще бъдеш спокоен и ще кажеш давай, моето момиче, аз съм пич и ще разбера. Не ми говори глупости. Не може да си с някой и когато се появи някой друг, просто да го зарежеш. Не става. Надявам се да оправдаят тази постъпка на Вера по някакъв начин.
Woman

Мнениеот Lolita » 26 Май 2012, 20:12

Woman написа:И какво искаш да ми кажеш, че ако на теб ти се случи това, ще бъдеш спокоен и ще кажеш давай, моето момиче, аз съм пич и ще разбера. Не ми говори глупости. Не може да си с някой и когато се появи някой друг, просто да го зарежеш. Не става. Надявам се да оправдаят тази постъпка на Вера по някакъв начин.

Абсолютно съм съгласна с теб и съм сигурна, че ще има някакво обяснение!
Lolita

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски