И е безкрайно глупаво да се прави, да не говорим пък за комбинации, които сами си назначаваме! По принцип отлагам приема на лекарства до последно и в краен случай вече се примирявам. С децата не го правя разбира се, там думата има педиатъра. Не си позволявам своеволия в това отношение, защото по този начин рискуваме собственото си здраве и здравето на децата си. Плюс това сериозните лекарства се купуват единствено с рецепта, която не може да бъде написана от човек, ако не е лекар. Ако е нещо безобидно, винаги искам съвет от фармацевта в аптеката и винаги съм получавала професионален съвет. В крайна сметка това им е работата, нали
 И е безкрайно глупаво да се прави, да не говорим пък за комбинации, които сами си назначаваме! По принцип отлагам приема на лекарства до последно и в краен случай вече се примирявам. С децата не го правя разбира се, там думата има педиатъра. Не си позволявам своеволия в това отношение, защото по този начин рискуваме собственото си здраве и здравето на децата си. Плюс това сериозните лекарства се купуват единствено с рецепта, която не може да бъде написана от човек, ако не е лекар. Ако е нещо безобидно, винаги искам съвет от фармацевта в аптеката и винаги съм получавала професионален съвет. В крайна сметка това им е работата, нали 
Genoveva написа:То е ясно, че много пациентите не знаят какво се крие зад комбинирането на някои лекарства, но по-лошо от това, е че и много лекари не го знаят това. Лично на мен ми се е случвало да не уцелят необходимата доза от някое лекарство или да се обърнат внимание на комбинацията на един медикамент с друг. Хубавото от всичко това е, че не съм пострадала сериозно от тази немаривост.
 Така, че някои лекари със сигурност не знаят какви лекарства да изпишат, а какво остава за това как да ги комбинират. Понякога се изумявам от "професионализма" и "знанията" им, и само се моля детето ми да не попада в ръцете на подобни "специалисти"!
 Така, че някои лекари със сигурност не знаят какви лекарства да изпишат, а какво остава за това как да ги комбинират. Понякога се изумявам от "професионализма" и "знанията" им, и само се моля детето ми да не попада в ръцете на подобни "специалисти"! След като могат да влияят на действието на лекарството значи има значение за лечението ни.За това зависимост от какво сме болни съвместно с лекарствата трябва да се назначи и определено хранене през периода на лечение.Рядко дори се споменава приема на лекарство преди или след ядене.Четете листовките за по сигурно.
 След като могат да влияят на действието на лекарството значи има значение за лечението ни.За това зависимост от какво сме болни съвместно с лекарствата трябва да се назначи и определено хранене през периода на лечение.Рядко дори се споменава приема на лекарство преди или след ядене.Четете листовките за по сигурно.Saiman написа:Комбинирането на лекарства понякога е лоша комбинация но има и храни които съдържат агенти възпрепятстващи или усилват действието на лекарствата.Но досега никой лекар не ми ги е споменавалСлед като могат да влияят на действието на лекарството значи има значение за лечението ни.За това зависимост от какво сме болни съвместно с лекарствата трябва да се назначи и определено хранене през периода на лечение.Рядко дори се споменава приема на лекарство преди или след ядене.Четете листовките за по сигурно.

Назад към Медицински принадлежности
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта