09 Май 2011, 15:35
Много ми влияе климатика през летните дни. Когато от горещо влезнеш в хладна стая и веднага ме хваща гърлото.
10 Май 2011, 10:36
Ооооо и при мен е така, лятото гледам да избягвам да стоя на климатик, защото веднага ме заболява гърлото.
16 Май 2011, 23:14
Болки в гърлото може да се появи и от алергия сега започва сезона на алергиите.Климатиците определено също много помагат за болките в гърлото
19 Май 2011, 10:42
bisertaskov написа:Болки в гърлото може да се появи и от алергия сега започва сезона на алергиите.Климатиците определено също много помагат за болките в гърлото
Офффф докато ни боли гърлото от студеното зимно време, идва лятото и започва да ни боли от климатици и студени напитки. То няма угода!!! Най-доброто каляване на гърлото е със сладолед.
06 Юни 2011, 23:18
Пресипнало гърло с какво лекувате че едвам говоря ?
08 Юни 2011, 16:45
radina написа:Пресипнало гърло с какво лекувате че едвам говоря ?
Пробвай със Стрепсилс !
13 Юни 2011, 12:06
radina написа:Пресипнало гърло с какво лекувате че едвам говоря ?
Яжте редовно сладолед и всичко ще е наред!!!!
05 Юли 2011, 09:02
Топлите чайове с мед са идеални.А за налепи, докторката ми беше казала да сваря кока- кола( тази където е в кутийки) и да си правя гаргара с нея- действа
05 Юли 2011, 10:48
totka_lukanova написа:Топлите чайове с мед са идеални.А за налепи, докторката ми беше казала да сваря кока- кола( тази където е в кутийки) и да си правя гаргара с нея- действа

Това за пръв път го чувам с Кока-Колата, ще го пробвам следващия път.