12 Юли 2011, 10:00
Само да не стане обратен ефект
01 Авг 2011, 10:17
От 4 дена съм с гнойна ангина. Кажете ми какво още да пия за да мога да ям нещо зашото от 3 дена и половина не съм ял нищо и съм изпил около 2 литра течности. Пия Оспамокс 1000мг, смуча Трахизан, мажа си сливиците със сода за хляб и правя гаргара със чай от лайка. Какво друго да правя, защото не се търпи и друг път съм бил с ангина ама такива болки не съм имал.
16 Сеп 2011, 10:49
asdasd123 написа:От 4 дена съм с гнойна ангина. Кажете ми какво още да пия за да мога да ям нещо зашото от 3 дена и половина не съм ял нищо и съм изпил около 2 литра течности. Пия Оспамокс 1000мг, смуча Трахизан, мажа си сливиците със сода за хляб и правя гаргара със чай от лайка. Какво друго да правя, защото не се търпи и друг път съм бил с ангина ама такива болки не съм имал.
Е ти пък посред лято с гнойна ангина

, е какво стана оправи ли се?
23 Окт 2011, 14:27
Ефизол, Стрепсилс, Трахизан, Тантум верде (на мен таблетките за смучене ми влияят по-добре от спрея), Исла... Помагат много и гаргари разни... Има толкова продукти на пазара, но си трябва и време, не минава с едно хапче
24 Окт 2011, 14:43
Аз пък пия сиропи. Но и таблетки смуча. Шпрей не използвам за нищо. Нито за гърло, нито за нос, нито за уши. Не го намирам за приятен като прилагане.
26 Окт 2011, 09:58
valiart написа:Аз пък пия сиропи. Но и таблетки смуча. Шпрей не използвам за нищо. Нито за гърло, нито за нос, нито за уши. Не го намирам за приятен като прилагане.
Преди време бях се доверила изцяло на Хексорал спрей, той е локален антибиотик и с едно впръскване се оправяш.Скоро да чукна на дърво не ми се е налагало
17 Ное 2011, 13:47
Когато ме боли гърлото най-взимам Стрепсилс и ми помага. Но наблягам много и на билкови чайове и ям лимон с кората. Изяждам на части един лимон за ден-ден и половина. И определено всичко това в комбинация има бърз ефект!
29 Ное 2011, 21:29
Мога да препоръчам ХЕРБИТУСИН ЗА ГЪРЛО на мен лично ми помага и плюс това е изцяло натурален продукт