Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
23 Юни 2012, 00:25
Искам добавка за тонус и енергия.След тежкия ден в тия жеги да се възстановявам по бързо, защото се чувствам като парцал.
25 Юни 2012, 11:58
Аз си купих една напитка, за пръв път я видях, но реших да я пробвам -
HELLBY SEDATIVA се казва. Изцяло натурален продукт от билки, плодове, мед и грозде

Не е никак скъпа, а след като си пийнеш, се чувстваш много свеж и ободрен. Ще я намериш в аптеките.

- HELLBY.jpeg (3.24 KiB) Прегледано 1450 пъти
02 Мар 2016, 15:31
alexandar82 написа:Аз си купих една напитка, за пръв път я видях, но реших да я пробвам -
HELLBY SEDATIVA се казва. Изцяло натурален продукт от билки, плодове, мед и грозде :) Не е никак скъпа, а след като си пийнеш, се чувстваш много свеж и ободрен. Ще я намериш в аптеките.
HELLBY.jpeg
На това не му ли се казва чай? :) Защо трябва да се продава по такъв начин и със сигурност има консерванти, които да го държат.
09 Юни 2016, 13:49
Аз не си падам много по такива добавки, които често са с твърде много изкуствени неща из вътре. Използвам обикновен магнезий и се чувствам много по-добре, в комбинация и с желязо се чувствам много по-енергична от преди.
15 Юни 2016, 11:01
Здравей, и аз имах такива проблеми като теб и изчетох доста форуми.... и се натъкнах на един продукт Трибулус на марката Булгарикус, който има същия ефект. :)
15 Юли 2016, 10:38
Вземете спирулина табл и мака прах. Дават енергия и не забравяйтеи магнезий
15 Юли 2016, 10:42
Вземете спирулина табл и мака прах. Дават енергия и не забравяйтеи магнезий.Много добре действат спешни капки на Бах 4к. 4 пъти във вода или под езика
15 Юли 2016, 10:46
magdalena.zaprqnova написа:Вземете спирулина табл и мака прах. Дават енергия и не забравяйтеи магнезий
Спирулината е много неприятна на прах, разтворена във вода, а таблетките са поносими. Добър избор. Тя се използва и за отслабване.
17 Авг 2016, 12:41
Пробвай тинктура от зелен овес

после ще ми благодариш...
17 Авг 2016, 12:53
devorrra написа:Пробвай тинктура от зелен овес

после ще ми благодариш...
Каква е тая тинктура от зелен офес? Разкажи повече за нея :)