Апарати, аксесоари и уреди с медицинска или козметична употреба - задайте своя въпрос и вижте повече мнения.
16 Апр 2015, 16:51
Добре е да се ползват някакви уреди при нужда, но от друга страна не разбирам да се създава някаква изкуствена среда за детето, все едно живеем в стерилна обстановка! Това престараване мисля, че докарва големите неприятности!
16 Апр 2015, 17:10
Не знам що ще го правиш предварително, като се роди детето купете каквото трябва, това не сеа никак евтини неща, че да ги трупаш на склад, ако не ти трябват.
02 Юли 2015, 10:06
Не прекалявай с това, все пак детето трябва да свиква с обкръжаващия го свят, а не да живее в изолация.
02 Юли 2015, 16:47
Anka написа:Не прекалявай с това, все пак детето трябва да свиква с обкръжаващия го свят, а не да живее в изолация.
Етова не го разбирам, то е гледано като в кувьоз 2 години, после ама защо боледувала, е как няма
02 Юли 2015, 17:15
Не виждам кое е лошото детето да се пази и да не се излага постоянно на лошо влияние, а ако живеят до някоя натоварена улица, на нисък етаж защо да не се подсигурят?! Мръсния въздух може да е причина за развитието на астма, най-малкото!
06 Юли 2015, 11:55
Наистина не бива да се прекалява с почистването на въздуха чак в стаята. Все пак да не забравяме, че чистенето на стаята е достатъчно, не е необходимо детето да се гледа в инкубатор.
13 Юли 2015, 15:03
Добре след като няма филтри и вентилатори и филтри как успява Airfree да хване твърдите частици/прах?
13 Юли 2015, 15:12
nik написа:Добре след като няма филтри и вентилатори и филтри как успява Airfree да хване твърдите частици/прах?
Няма ли?! Не знам как действа, обаче е ефикасно ние сме имали у нас като се роди бебето ползвахме.
13 Юли 2015, 15:29
Ами доколкото разбирам работи на принципа на конвекцията и изгаря на температура от около 200 градуса микроби, прахови акари и т.н. Но ако няма какво да раздвижи въздуха не знам доколко е ефективно....
13 Юли 2015, 15:53
Даже не бях чувала, че има нещо от този сорт, ама няма как да се живее в аквариум, колкото и добра идея да ти се струва това