Болки в корема - може ли да е от топлото време?

Болки в корема - може ли да е от топлото време?

Мнениеот bebe » 05 Юли 2012, 15:52

В последно време често ме прерязва корема като болката е долу ниско,придружено с къркорене на червата.Отминава след няколко часа.Дали е от топлото време ?
bebe

Re: Болки в корема

Мнениеот roxy » 09 Юли 2012, 13:49

bebe написа:В последно време често ме прерязва корема като болката е долу ниско,придружено с къркорене на червата.Отминава след няколко часа.Дали е от топлото време ?

Най-добре отиди на лекар, защото в корема се разполагат много органи, а болката е сигнал, че нещо не е по реда си. Да не те стряскам, но при мен така започна възпалението на апандисита. Първоначално не обърнах внимание и си пиех но-шпа, докато болката стана непоносима и хайде в спешния кабинет. Приемането на лекарства и притъпяването на болката могат да ти изиграят лоша шега, затова при първа възможност посети джипито си, което ще прецени дали да те изпрати при специалист. Успех и дано всичко се дължи на временно неразположение :)
roxy

Re: Болки в корема

Мнениеот mimeto » 10 Юли 2012, 14:05

А мен така ме боля корема, когато имах проблем с яйчниците. Всяка болка е неприятна, но ако продължи дълго време, трябва наистина да се потърси причината. Понякога може и да не разберем, че боледуваме, защото не вдигаме температура и няма други притеснителни симптоми, а само болка от време на време... Ако пренебрегнем сигналите на тялото си, проблемът може да се задълбочи и да стане хроничен, което не е никак добре.
mimeto

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани болести на храносмилателната система