Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Ще гледате ли пети сезон на Под прикритие?

23 Мар 2016, 15:21

Филмът е як определено! :) Гледам го от първи сезон, много ми харесва, нетрадиционен български филм, има смисъл, добър е, не е боза, както знаем да наричаме филмите ни. :)

24 Мар 2016, 10:52

prikritie написа:
black написа:Видях в интернет, че още малко му остава на сериала да влезе в Гинес. Не знам какво ще кажат на това недоброжелателите му и отричащите качествата на филма.

Когато един филм или сериал е български винаги българите го критикуват много повече от чуждестранния.

Мисля, че трябва да се увеличат българските сериали и един канал да излъчва по около 14 сериала и така да развием всички жанрове на сериалите, както са го направили американците.

Колкото и да няма пари, намират се ентусиасти, които да правят български филми и сериали. Ето и по Нова тръгна нов сериал. Борбата между телевизиите за рейтинг дава и този резултат :grin: . Някои обвиняват "Под прикритие", че представят нещата прекалено брутално. Ами не виждаме ли, че животът, който е около нас, нещата, които се случват, са дори по-брутални? Хубаво е да живеем с илюзии, но в един момент реалността ни удря в лицето.

29 Мар 2016, 13:03

Сега е някаква битка за рейтинги, за филми., а и сериалите усетиха, че е сериозна ниша това и се почна. Под прикритие не е лош, но звука е лош

29 Мар 2016, 14:40

Аз казвам едно браво на сценаристите. Диалозите много ме кефят, има всичко в тях - ирония, истини от живота, черен хумор, уникални са.

29 Мар 2016, 16:24

klara написа:Аз казвам едно браво на сценаристите. Диалозите много ме кефят, има всичко в тях - ирония, истини от живота, черен хумор, уникални са.

Да, и аз се зарибих, въпреки че не съм гледала другите сезони. Страхотен е и ме грабна. Сега съм си поставила за цел да изгледам останалите сезони, но сега гледам Черния списък :)

29 Мар 2016, 16:52

Ваня Стойчева написа:
klara написа:Аз казвам едно браво на сценаристите. Диалозите много ме кефят, има всичко в тях - ирония, истини от живота, черен хумор, уникални са.

Да, и аз се зарибих, въпреки че не съм гледала другите сезони. Страхотен е и ме грабна. Сега съм си поставила за цел да изгледам останалите сезони, но сега гледам Черния списък :)

Оф, а тоя колко е як, не съм гледал филм така на един дъх досега :)
А за "Под прикритие" мога да кажа, че определено е най-добрия български сериал досега.

30 Мар 2016, 13:20

Локумът написа:
Ваня Стойчева написа:

Оф, а тоя колко е як, не съм гледал филм така на един дъх досега :)
А за "Под прикритие" мога да кажа, че определено е най-добрия български сериал досега.

Даже и "Стъклен дом" бие, чакар че са различни жанрово.

Re: Ню Йорк Таймс хареса песен на Азис, била музиката на бъдещето!

12 Апр 2016, 09:47

mamina написа:Факт е, че Азис винаги е предизвиквал противоположни една на друга реакции, така че и сега не е по-различно. Но защо не можем да се обединим около това, че българин е постигнал нещо, а все се вторачваме кой е Азис и какъв е?

Не смятам, че ако беше друг българин щяхме да го хвалим.

Re: Ню Йорк Таймс хареса песен на Азис, била музиката на бъдещето!

15 Апр 2016, 16:07

Kremiliya написа:
mamina написа:Факт е, че Азис винаги е предизвиквал противоположни една на друга реакции, така че и сега не е по-различно. Но защо не можем да се обединим около това, че българин е постигнал нещо, а все се вторачваме кой е Азис и какъв е?

Не смятам, че ако беше друг българин щяхме да го хвалим.

Защо да не го хвалим? Всеки българин, постигнал нещо голямо и значимо, трябва да хвалим.

Какво е нужно, за да станеш победител на Евровизия?

16 Май 2016, 10:53

Браво на нашето момиче Поли! Не че съм пристрастна, но българската песен ми най-хареса. За поредна година се убеждавам, че конкурсът Евровизия е музикално отражение на политиката. Често печели песен, която няма достатъчните достойнства на победител, но застава на първо място като отражение на политически предпочитания, разбирания или прокарвани тенденции. Пак станахме свидетели на това - Украйна, любимото отроче на Европа, спечели, въпреки слабата песен и слабото представяне на изпълнителката. Познайте от три пъти защо! Гласуването също е като огледало на скритите и явни пристрастия и подкрепа на едни държави спрямо други. Смятате ли, че този конкурс има смисъл да се провежда? Трябва ли да правим още опити да блеснем със стойностен продукт и обречени ли са предварително те? Какво е нужно, за да станеш победител на Евровизия?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 72