Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Какво мислите за песента на България в Евровизия тази година?

Мнениеот Rali_hr » 09 Май 2018, 18:35

В случая и за мен е повече политическа игра, отколкото качества на песента. жалко, защото последните две години наистина имахме добри изпълнения.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Snejna » 10 Май 2018, 08:44

Аз също не съм особено впечатлена, но бих подкрепила България. Така или иначе не съм слушала другитге претенденти, планирам да изгледам финала в събота, може да си харесам някой.
Аватар
Snejna

Мнениеот Гълъбина_55 » 10 Май 2018, 17:22

Това ли била песента? Аз толкова време я слушам и дори не знам, че е за Евровизия. Ами хубава е, харесва ми, но ми се искаше да има нещо по-традиционно в нея. Дано да се представим добре. Ясно е, че няма да спечелим, поне да се издигнем на някое горно място.
Аватар
Гълъбина_55

Мнениеот Malina » 10 Май 2018, 18:51

Гълъбина_55 написа:Това ли била песента? Аз толкова време я слушам и дори не знам, че е за Евровизия. Ами хубава е, харесва ми, но ми се искаше да има нещо по-традиционно в нея. Дано да се представим добре. Ясно е, че няма да спечелим, поне да се издигнем на някое горно място.

Ако ни издигне мястото ще бъде заради чернокожите, но не и заради песента, не вярвам изобщо да сме по-нагоре от 6-7 място.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Локумът » 11 Май 2018, 09:18

Песента отговаря на всички условия за Евровизия, не звучи лошо, има добри светлинни ефекти на сцената. Странно е, че имаме толкова чернокожи представители с интересни имена, дано да знат поне благодаря да кажат на български. Очаквам да сме в доста предна позиция.
Аватар
Локумът

Мнениеот miron » 11 Май 2018, 15:09

Мен пък песента ме кефи, не мисля, че е кой знае колко лоша, вие какво искате с народни песни ли да се предсатвяме. Песента е хубава и има реални шансове за победа.
miron

Мнениеот Буба Мара » 11 Май 2018, 15:28

Не е въпросът толкова до патриотизъм. И аз не се ръководя от това. Просто има музика, която ме грабва и която не ме грабва :wink: Тази определено ми е мнооого зле, за живото изпълнение да не говорим. Единият тъмнокож имаше готин глас, но ми напомни ужааасно много на герой от една стара комедия "Произведено в Америка" с Упи Голдбърг. Иначе да си пеят там, не ми пречат :+1:
Аватар
Буба Мара

Мнениеот kauda » 11 Май 2018, 16:21

На мен ми приличат много на една група и сякаш и визуално се опитват да ги копират. Pentatonix се казва групата.
Аватар
kauda

Кралската сватба- Харесахте ли новата кралска двойка?

Мнениеот buba_18 » 21 Май 2018, 17:05

Здравейте! Гледахте ли кралската сватба? Не можех да откъсна очи 4 часа от церемонията. И въпреки че не ми хареса сватбената рокля, гримът(който липсваше) и прическата на Меган Маркъл бях много развълнувана от цялата церемония. Най-силният момент за мен беше, когато принц Хари видя бъдещата си съпруга и очите му се насълзиха. Толкова романтично! Кажете вие какво мислите? Одобрявате ли неговата избраница и харесват ли ви двамата?
buba_18

Re: Кралската сватба- Харесахте ли новата кралска двойка?

Мнениеот Monika_Spasova » 21 Май 2018, 17:25

Харесват ми и двамата, приц Хари последните години доста се е разхубавил, помня го на сватбата на Кейт и Уилям, беше един рижав хлапак, а сега изглежда като добър, интеглитентен младеж.
Този път не гледах сватбата, може би и затова не изпитвам никаква емоция към двойката и все още ми остава любима двойка Кейт и Уилям. :)
не ми хареса роклята на младоженката, много беше обикновена - сигурно струва стотици хиляди, но не беше толкова красива, колкото на Кейт, която беше наистина специална и царствена, въпреки че беше много стилна и изчистена. Дантелите подхождат на една кралска особа и й придават тежест и стил, липсваше ми това в облеклото на Меган.
Наистина когато Хенри я погледна очите му се насълзиха и беше много мило! Така трябва всеки един младоженец да гледа булката си, с възхита, и с любов! Нещо, което дори нашите български мъже не успяват да изиграят.
Аватар
Monika_Spasova

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси