Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Като две капки вода - сезон 2019

23 Апр 2019, 14:58

Ако не са Рачков и Зуека просто не знам :lol: Няма по-забавни хора просто. Снощи щяха да потрошат декорите. Дали е по сценарий не знам, ама изглеждаше наистина автентично и случайно.

Re: Като две капки вода - сезон 2019

24 Апр 2019, 11:35

Взех много да се кефя на изпълненията на Тита, макар да не я харесвам иначе като изпълнител. Добре се справя и е адаптивна.

Re: Одобрявате ли решението на Анджелина Джоли за премахване на репродуктивните й органи?

27 Май 2019, 12:16

И според мен не е наша работа кой какво ще прави с органите си. Тя е ощастливила толкова други деца, че не е нужно да има свои, за да е истинска майка. Много кръвни родители също не са добри родители, не това прави човекът родител.

Re: Одобрявате ли решението на Анджелина Джоли за премахване на репродуктивните й органи?

04 Юни 2019, 11:21

Одобрявам го, дотолкова, доколкото има значение моето мнение. Не е ли най-важно тя самата да е ок с това решение?! Това е толкова лично, че наистина е грозно да ти се месят непознати хора.

Re: ''Звезди'' в България

20 Авг 2019, 10:12

Ако приемем, че "звезда" означава световна известност, със сигурност имаме такива. Много от нашите най-добри спортисти са сред тях. Имаме и не малко талантливи актьори и певци, които се радват на признание не само в България.

Лили Иванова забранила да я снимат. Интересно защо?

22 Авг 2019, 14:01

На легендарната Лили Иванова ѝ предстои голям тридневен концерт в НДК и рекламната кампания е в ход, но на плакатите и билбордовете липсват актуални снимки на примата на българската естрада. Феновете ѝ са озадачени…
Аз не бих се нарекъл див фен на кака Лили, но харесвам много от песните ѝ. Интересно защо е решила да наложи забрана за фотографите… Не мисля, че е от скромност или защото се притеснява от нещо.
Лили Иванова винаги е била със самочувствие на звезда и за мен лично тя наистина е, макар че от време на време ексцентричността ѝ ми идва в повече. Но те звездите са си такива…
Тази забрана за снимки ми намирисва по-скоро на рекламен трик. Как смятате?

Re: Лили Иванова забранила да я снимат. Интересно защо?

22 Авг 2019, 14:36

Естествено, че е рекламен трик. Лили Иванова е №1 и е истинска звезда. Едва ли нещо би я притеснило или уплашило, че да не иска да я снимат. Надявам се да е в добро здраве, за да можем да се насладим на предстоящия й концерт!

22 Авг 2019, 16:46

Забранила е, защото така иска и защото може! Какво толкова? Като е звезда да не би да няма права? Аз също бих забранила да ме снимат и да ме показват, където им хрумне. И изобщо какво пак се захванахте с Лили Иванова? Тя си е примата на българската естрада и още никой не е успял да я измести! Може и да не е вече млада, но гласът й е същият и за разлика от много от днешните "звезди" наистина може да пее!

22 Авг 2019, 20:57

Защото е звезда и е напълно нормално да прави пари от снимките си. Има право да забрани всекиму всичко.

23 Авг 2019, 16:54

Все ми е едно защо не иска да се снима. Това си е нейно право. За мен е безпредметно постоянно да се разнищват до кокал известните личности. Знам, че те са наясно с евентуални намеси в личния им живот, ама то чак пък толкова?!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72