Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
16 Апр 2011, 19:26
Iveto написа:Doppelherz написа:belle_vie написа:В листовката на продукта прочетох, че е подходящ за диабетици тъй като е продукт без съдържание на захар и с намалено съдържание на натрий. Мога ли да го препоръчам на мой близък с това заболяване?
ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ЗА СТАВИ -този продукт колко време трябва да се приема за да има ефект за ставите,и при болки помага ли или се взема само профилактично и укрепващо?
Здравейте Iveto,
Препоръчителният прием на Допелхерц актив за Стави с цел профилактика е по 1 таблетка дневно в продължения на няколко месеца.
При наличие на болки, препоръчителната доза е 2 таблетки дневно.
16 Апр 2011, 19:28
С какво помага на ставите? Коя е активната му съставка?
17 Апр 2011, 20:46
southernsun написа:С какво помага на ставите? Коя е активната му съставка?
Продуктът Допелхерц актив за Стави съдържа Глюкозамин сулфат 750 мг и Хондроитин сулфат 100 мг. Глюкозамин и Хондроитин представляват своеобразен "строителен материал" за хрущялната тъкан. Участват в метаболизма на нутриенти на ставния хрущял и са изключително важни за здравината, подвижността и еластичността на ставите. Дегенеративните и възпалителните процеси в ставите, а също и травмите, водят до постепенно "износване" на хрущяла и намаляване съдържанието на глюкозамин.
19 Апр 2011, 10:32
Благодаря много, ще ги пробвам.

Незнам само, ако ми помогнат какво ще ми е оправданието да не ходя да тичам
20 Апр 2011, 15:30
bubulina написа:Благодаря много, ще ги пробвам.

Незнам само, ако ми помогнат какво ще ми е оправданието да не ходя да тичам

Подходящи оправдания са също - лошо време, липса на време

)))
20 Апр 2011, 16:47
Ох последно време се чувствам отпаднала, може би е заради пролетта, но може и да е липса на витамини в организма. Какво ще ми препоръчате?
25 Апр 2011, 16:31
Мисля, че
Допелхерц актив витамини А-Я ще ти се отразят добре, много положителни коментари има за тях
05 Май 2011, 13:45
Ами ако нямам оплаквания, може ли да ги приемам?
10 Май 2011, 15:30
Да, можете да ги приемате, това са витаминни добавки, които имат укрепващо и подхранващо действие за целия организъм.
26 Юни 2011, 13:22
Добре е да се приемат такива витамини и добавки за организма, със сигурност можем да избегнем някои здравословни проблеми за в бъдеще. За жалост обаче не всеки се грижи подобаващо за себе си и търсим помощ, когато положението стане неотложно.