За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
04 Апр 2011, 11:06
Мисля да подаря крем протъв стареене на майка ми, тя е на 50 години вече и има нужда от по-силни кремове със защита против стареене. Добър ли е този продукт за зряла кожа?
04 Апр 2011, 20:54
Имам приятелка на годините на майка ти.Кожата и е прекрасна.Зная че използва крем на Лиерак, защото го купувахме заедно.Но нейният е този.
- Прикачени файлове
-

- специално за менопауза е,когато кожата е суха и тънка
- 1-Krem-lice-za-menopauza.jpg (10.28 KiB) Прегледано 1847 пъти
18 Апр 2011, 11:10
Знам,че е доста хора използват тази козметика. Малко е скъпичка, но сигурно е много добра. Аз лично не съм я ползвала. Искам да попитам за
Лиерак Фрешьор тоник, някой ползвал ли го е?
27 Апр 2011, 13:52
Mисля, че майка ти ще остане много доволна от
Лиерак Кохеренс нощен крем и
Лиерак дневен крем против стареене
05 Май 2011, 16:35
Уаууу, на мен ми идват малко скъпичко.....но сигурно си заслужават
17 Май 2011, 22:26
Ако моята жена, започне да си купува такъв тип козметика, незнам с моята заплата как ще се оправяме

, добре че е по скромна....
17 Май 2011, 22:27
georgi_78 написа:Ако моята жена, започне да си купува такъв тип козметика, незнам с моята заплата как ще се оправяме

, добре че е по скромна....
Можеш да я изненадаш с подарък за някой важен повод
07 Юли 2011, 09:53
Със сигурност ще е много изненадана. В днешно време, едно че мъжете не се сещат много за подаръци- без повод, а какво остава и такива скъпи кремове. Каквото и да си говорим, малко жени отделят толкова пари за козметика, така че действай Жоре?
15 Юли 2011, 15:21
Защо мъжете като седнете на бира, не обсъждате с каква скъпа козметика да изненадате половинките си, ами говори само за коли, спорт и работа

хайде де поглезете ни малко.....
28 Юли 2011, 14:58
Е зависи от мъжа, едни са грижовни, други не.А пък и желание трябва да има.