Може ли да се забременее през дрехите?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Може ли да се забременее през дрехите?

Мнениеот Kaya » 12 Сеп 2015, 10:54

Bass написа:Интересно е, когато децата ви станат на по 18-20, дали тогава ще ги виждате като вече порастнали или пак ще са малките ви момиченца и момченца? Естествено. Щото сте ги направили, износили, родили и отгледали. Как сте ги направили? Може да не е задължително в тоалетната на нечий апартамент, ама съм сигурен, че е по същата технология. И надали сте чакали да станете на по 25.

Не мисля, че някой има проблем, че младите правят секс, проблемът е като го правят на по 14 години, както в случая, който разказва Ваня. Аз започнах да правя секс на 17 години. на 14 години са още неосъзнати деца, не ми отричай ;)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Doktoricata » 14 Сеп 2015, 10:33

Pipilota написа:Ужас направо, бих се обадила на родителите им да дойдат направо да ги вземат, ама нямаше да ги ваяд от тоалетната, да ги хванат в крачка и да дават обяснения където трябва.

В такава ситуация, трябва да се подходи деликатно и с такт. Прекалената грубост може да нанесе травми и да се получи разрив в отношенията с възрастните. В тази възраст и бездруго се бунтуват и приемат големите като врагове.
Doktoricata

Мнениеот Bass » 14 Сеп 2015, 11:29

Kaya написа:
Bass написа:Интересно е, когато децата ви станат на по 18-20, дали тогава ще ги виждате като вече порастнали или пак ще са малките ви момиченца и момченца? Естествено. Щото сте ги направили, износили, родили и отгледали. Как сте ги направили? Може да не е задължително в тоалетната на нечий апартамент, ама съм сигурен, че е по същата технология. И надали сте чакали да станете на по 25.

Не мисля, че някой има проблем, че младите правят секс, проблемът е като го правят на по 14 години, както в случая, който разказва Ваня. Аз започнах да правя секс на 17 години. на 14 години са още неосъзнати деца, не ми отричай ;)

Ако е на въпрос, те и на 18-19 са още неосъзнати. Това е избор, който тийнейджърът трябва сам да направи. Преди това, обаче, родителите трябва да са си свършили работата с разясняването на последствията. Ако дъщеря ти забременее на 14 или сина ти направи бебе на 15, тогава не е в него проблема, а в теб, като родител. Не ми отричай ;)
Аватар
Bass

Мнениеот Kaya » 14 Сеп 2015, 11:57

Bass написа:Ако е на въпрос, те и на 18-19 са още неосъзнати. Това е избор, който тийнейджърът трябва сам да направи. Преди това, обаче, родителите трябва да са си свършили работата с разясняването на последствията. Ако дъщеря ти забременее на 14 или сина ти направи бебе на 15, тогава не е в него проблема, а в теб, като родител. Не ми отричай ;)

Да, с това съм съгласна, но в много случаи не мисля, че това е избор на тийнът, а се влияе от случващото се покрай него, а в тази възраст знаем колко са податливи всички към манипулиране. Спомням си моя приятелка от ученическите години, родителите ѝ бяха супер строги и отговорни хора, но на 14 години прави секс с 18 годишното си гадже на тавана им по сред бял ден, докато останалите бяхме на кафе. Не знам чия е грешката, честно. :roll:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Bass » 14 Сеп 2015, 12:05

Kaya написа:
Bass написа:Ако е на въпрос, те и на 18-19 са още неосъзнати. Това е избор, който тийнейджърът трябва сам да направи. Преди това, обаче, родителите трябва да са си свършили работата с разясняването на последствията. Ако дъщеря ти забременее на 14 или сина ти направи бебе на 15, тогава не е в него проблема, а в теб, като родител. Не ми отричай ;)

Да, с това съм съгласна, но в много случаи не мисля, че това е избор на тийнът, а се влияе от случващото се покрай него, а в тази възраст знаем колко са податливи всички към манипулиране. Спомням си моя приятелка от ученическите години, родителите ѝ бяха супер строги и отговорни хора, но на 14 години прави секс с 18 годишното си гадже на тавана им по сред бял ден, докато останалите бяхме на кафе. Не знам чия е грешката, честно. :roll:

Пак, от кого и как се влияе тийнът зависи от възпитанието, което е получил преди това. Ограничението води до свръхкомпенсации. Не е въпрос на това колко и как лишаваш детето си, а как му поднасяш възможностите и фактите. На 14 години вече не е безмозъчно бебе, което едва сега се учи да казва "мама" и "тате". А и от чисто биологична гледна точка, Природата се е изказала по друг начин. ;)
Аватар
Bass

Мнениеот Snejna » 14 Сеп 2015, 13:04

Дъщеря ми вече е на 10г и не си я представам скоро да започне да прави секс, не знам за къде бързат. У нас за това се говори свободно и се знае, че секс ще се прави след като има сериозен приятел, стоят презервативи на показ и не се притесняваме от показването им, но пак не мога да бъде сигурна кога ще я тресне хормона и ще вдигне краката пред някой голям, който ѝ е завъртял главата. :roll:
Аватар
Snejna

Мнениеот Kremiliya » 14 Сеп 2015, 13:39

Надделее ли простотията няма назад просто..това се отнася и за секса на малките. :roll: Реално чисто биологически не са запознали сегашните младежи по-рано да правят секс, защото преди години знаем, че са се женили след като вече имат менструация, което се случва дори по-рано.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот MollyDolly » 15 Сеп 2015, 16:38

Snejna написа:Дъщеря ми вече е на 10г и не си я представам скоро да започне да прави секс, не знам за къде бързат. У нас за това се говори свободно и се знае, че секс ще се прави след като има сериозен приятел, стоят презервативи на показ и не се притесняваме от показването им, но пак не мога да бъде сигурна кога ще я тресне хормона и ще вдигне краката пред някой голям, който ѝ е завъртял главата. :roll:

Щом свободно се общува на такива теми, би трябвало да сте по-близки във всяко отношение и да ти споделя дали има или не някой батко, който я вълнува, след което идва непрестанното повтаряне с "И умната" и т.н. :idea: :lol:
MollyDolly

Мнениеот rabotnata pchela » 15 Сеп 2015, 18:39

Умната, умната, ама виждаме какво става накрая. :) Аз се надявам един ден да съм достатъчно близка с малкия да си говорим свободно по въпроса с птичките и пчеличките, че не ми се иска да ставам баба на 35 години, нито ми се иска да гледам внуци когато ми е времето да имам все още собствени деца. :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Bass » 16 Сеп 2015, 10:09

Много подценявате децата си и това е основна причина да правят глупости. Когато са ви открити взаимоотношенията, тогава няма поводи за притеснение.
Аватар
Bass

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми