Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: BONEY M пристигат във Велико Търново

27 Авг 2019, 16:17

Една от най-яките стари групи! За съжаление през тази година BONEY M няма да са дори близо до България. Турнетата им до края на 2019 г. ще са в Дания, Обединеното кралство и Канада. :sad:

Re: BONEY M пристигат във Велико Търново

27 Авг 2019, 21:29

Един важен момент, няма вече Boney M. Има групи, които ги имитират и обикалят по целия свят.

Re: Велико Търново:новини, събития, управление

29 Авг 2019, 12:06

За онкологични центрове и специализирани здравни заведения за ранна диагностика и лечение на рак винаги трябва да има пари и държавата да предвижда достатъчно средства в бюджета. Недопустимо е български граждани да са принудени да търсят скъпоструващо лечение в чужбина.

Re: "София филм фест" във Велико Търново

14 Окт 2019, 15:00

Този филм "Витоша" не съм го гледал. Звучи обещаващо...

Re: "София филм фест" във Велико Търново

14 Окт 2019, 16:46

marchinko73 написа:Този филм "Витоша" не съм го гледал. Звучи обещаващо...

Интересно компетентните органи дали са го гледали? Щом е документален филмът, значи трябва да са посочени кои са тези "властимащи и олигарси".

Re: Велико Търново:новини, събития, управление

21 Ное 2019, 12:24

tano написа:За онкологични центрове и специализирани здравни заведения за ранна диагностика и лечение на рак винаги трябва да има пари и държавата да предвижда достатъчно средства в бюджета. Недопустимо е български граждани да са принудени да търсят скъпоструващо лечение в чужбина.

Съгласна съм, но невинаги в България има нужната апаратура и специалисти за дадено лечение.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3