Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
27 Авг 2019, 16:17
Една от най-яките стари групи! За съжаление през тази година BONEY M няма да са дори близо до България. Турнетата им до края на 2019 г. ще са в Дания, Обединеното кралство и Канада.
27 Авг 2019, 21:29
Един важен момент, няма вече Boney M. Има групи, които ги имитират и обикалят по целия свят.
29 Авг 2019, 12:06
За онкологични центрове и специализирани здравни заведения за ранна диагностика и лечение на рак винаги трябва да има пари и държавата да предвижда достатъчно средства в бюджета. Недопустимо е български граждани да са принудени да търсят скъпоструващо лечение в чужбина.
14 Окт 2019, 15:00
Този филм "Витоша" не съм го гледал. Звучи обещаващо...
14 Окт 2019, 16:46
marchinko73 написа:Този филм "Витоша" не съм го гледал. Звучи обещаващо...
Интересно компетентните органи дали са го гледали? Щом е документален филмът, значи трябва да са посочени кои са тези "властимащи и олигарси".
21 Ное 2019, 12:24
tano написа:За онкологични центрове и специализирани здравни заведения за ранна диагностика и лечение на рак винаги трябва да има пари и държавата да предвижда достатъчно средства в бюджета. Недопустимо е български граждани да са принудени да търсят скъпоструващо лечение в чужбина.
Съгласна съм, но невинаги в България има нужната апаратура и специалисти за дадено лечение.