14 ноември – Световен ден на диабета

Светът на здравето в дати.

14 ноември – Световен ден на диабета

Мнениеот FramarLekari » 31 Окт 2012, 15:09

По повод 14 ноември – Световният ден на диабета и обявяването на ноември като месец на диабета - „Национална асоциация на децата и младите хора с диабет” - има удоволствието да Ви покани на откриване на Месец на диабета 2012 г.
”ДА ЗАЩИТИМ БЪДЕЩЕТО КАТО ПРОМЕНИМ НАСТОЯЩЕТО”
Стартът
е на 01 ноември в Стара Загора.

Започваме с ПЪРВИ НАЦИОНАЛЕН ТУРНИР ПО БАДМИНТОН ЗА ХОРА С ДИАБЕТ И ПРИЯТЕЛИ – зала „БЕРОЕ” със съдействието на кмета на Стара Загора - г-н Живко Тодоров. На откриването ще присъства г-н Тотю Младенов - министър на труда и социалната политика.
На 02 ноември - петък от 9 . 3 0 часа в ПС ”МАРИЦА ИЗТОК”- Старозагорски минерални бани, ще бъде открита Втора младежка конференция, в която участие ще вземат деца, млади хора, родители и журналисти. На откриването ще присъства д-р Даниела Дариткова -председател на Комисия по здравеопазване. Лекции ще имат водещи специалисти в областта на диабета – доц.К.Коприварова, доц.М. Константинова, доц. Ив. Новаков, доц.В.Мушеков, д-р Р.Колева, д-р
Р. Савова и др.
Събитието се осъществява под егидата на Комисия по здравеопазване, МЗ, НЗОК и МТСП .
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1987
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България

Re: 14 ноември – Световен ден на диабета

Мнениеот Пламена И. » 15 Ное 2019, 10:31

Вчера не разбрах да има някакви събития в Стара Загора, свързани със Световния ден за борба с диабета. Не вярвам тази година да са пропуснали... Миналия месец имаше кампания за безплатни прегледи на кръвна захар и гликиран хемоглобин.
Пламена И.
 
Мнения: 164
Регистриран на: 07 Окт 2019, 11:23

Re: 14 ноември – Световен ден на диабета

Мнениеот Цвети Цветкова » 15 Ное 2019, 12:15

Пламена И. написа:Вчера не разбрах да има някакви събития в Стара Загора, свързани със Световния ден за борба с диабета. Не вярвам тази година да са пропуснали... Миналия месец имаше кампания за безплатни прегледи на кръвна захар и гликиран хемоглобин.


В Стара Загора редовно се провеждат кампании, свързани с борбата с диабета, но и аз не съм чула за някакво по-голямо събитие вчера... сигурно е имало, но не е отразено.
Цвети Цветкова
 
Мнения: 166
Регистриран на: 16 Сеп 2019, 11:23


Назад към Здравен календар

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта