Добави отговор

Re: Хремата

23 Окт 2011, 14:32

bisertaskov написа:Вземи си пакет с носни кърпи :D шега разбира се,в момента съм с хрема и си пръскам виброцил спрей облекчава и то много.

Това е лечението :D Всъщност голямо значение има и каква е хремата, от настинка, от алергия, какви са секретите, бистри, гнойни... А за Виброцила има и на крем, по-неприятно е, но честно казано на мен повече ми помага..
Иначе лично аз предпочитам "добрият, стар" Ксилометазолин.

24 Окт 2011, 10:29

pnk написа:
bisertaskov написа:Вземи си пакет с носни кърпи :D шега разбира се,в момента съм с хрема и си пръскам виброцил спрей облекчава и то много.

Това е лечението :D Всъщност голямо значение има и каква е хремата, от настинка, от алергия, какви са секретите, бистри, гнойни... А за Виброцила има и на крем, по-неприятно е, но честно казано на мен повече ми помага..
Иначе лично аз предпочитам "добрият, стар" Ксилометазолин.

ООООО хич не съм съгласна с теб! Първо Виброцил е дори за алергична и хронична хрема. Ксилометазолин изсушава лигавицата, от него ме боли гърлото.

29 Окт 2011, 13:55

С кърпички по цял ден и чакам да отмине...май това е всеки път :)

04 Ное 2011, 12:32

Пума написа:С кърпички по цял ден и чакам да отмине...май това е всеки път :)

Оооо не съм съгласна с теб, ако не лекуваш хремата можеш да си докараш и кашлица.Когато секрета се стича в гърлото и засяда в бронхите, става възпаление и ето ти пневмония. На пръв поглед безобидна хрема може да ти доведе кум неприятности.

Капки за нос, кои са най- добрите?

07 Ное 2011, 11:31

Имам хрема, носът ми тече ужасно :( В момента си слагам Ксилометазолин от 3 дни, но като че ли нямам подобрение :cry:

Re: Капки за нос, кои са най- добрите?

07 Ное 2011, 19:20

borislav.bo написа:Имам хрема, носът ми тече ужасно :( В момента си слагам Ксилометазолин от 3 дни, но като че ли нямам подобрение :cry:

Ксилометазолин май не е от най добрите капки за нос и на мен не ми помагат,по добре пробвай Виброцил спрей действа по бързо и облекчава по добре,ако спазваш точно предписанието има много добър ефект.

29 Ное 2011, 10:10

vaksina написа:
borislav.bo написа:Имам хрема, носът ми тече ужасно :( В момента си слагам Ксилометазолин от 3 дни, но като че ли нямам подобрение :cry:

Ксилометазолин май не е от най добрите капки за нос и на мен не ми помагат,по добре пробвай Виброцил спрей действа по бързо и облекчава по добре,ако спазваш точно предписанието има много добър ефект.

И аз съм за Виброцил, но Пиносол също не са лоши.

29 Ное 2011, 21:18

tweety написа:
vaksina написа:

И аз съм за Виброцил, но Пиносол също не са лоши.

Аз също използвам виброцил и ми действа много добре така че с две ръце за виброцил.

30 Ное 2011, 11:11

Виброцил съм ползвала за детето ми - доволна съм. Но наистина зависи каква е хремата - от настинка, алергия и т.н. При нас се появяваше хрема на алергична основа и комбинирахме капките със сироп. Не направихме тест, но ако скоро пак се прояви - ще трябва да пътуваме до Пловдив, където се правил такъв тест за алергия.

30 Ное 2011, 14:00

И аз слагам капки Виброцил на детето, или сребърна вода или му правя капки от 1 с.л лайка във 100 мл. вода и 1 с.л. мед, оставям го на котлона, докато изври на половина.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 8