Добави отговор

Re: Хремата

29 Окт 2011, 13:55

С кърпички по цял ден и чакам да отмине...май това е всеки път :)

04 Ное 2011, 12:32

Пума написа:С кърпички по цял ден и чакам да отмине...май това е всеки път :)

Оооо не съм съгласна с теб, ако не лекуваш хремата можеш да си докараш и кашлица.Когато секрета се стича в гърлото и засяда в бронхите, става възпаление и ето ти пневмония. На пръв поглед безобидна хрема може да ти доведе кум неприятности.

Капки за нос, кои са най- добрите?

07 Ное 2011, 11:31

Имам хрема, носът ми тече ужасно :( В момента си слагам Ксилометазолин от 3 дни, но като че ли нямам подобрение :cry:

Re: Капки за нос, кои са най- добрите?

07 Ное 2011, 19:20

borislav.bo написа:Имам хрема, носът ми тече ужасно :( В момента си слагам Ксилометазолин от 3 дни, но като че ли нямам подобрение :cry:

Ксилометазолин май не е от най добрите капки за нос и на мен не ми помагат,по добре пробвай Виброцил спрей действа по бързо и облекчава по добре,ако спазваш точно предписанието има много добър ефект.

29 Ное 2011, 10:10

vaksina написа:
borislav.bo написа:Имам хрема, носът ми тече ужасно :( В момента си слагам Ксилометазолин от 3 дни, но като че ли нямам подобрение :cry:

Ксилометазолин май не е от най добрите капки за нос и на мен не ми помагат,по добре пробвай Виброцил спрей действа по бързо и облекчава по добре,ако спазваш точно предписанието има много добър ефект.

И аз съм за Виброцил, но Пиносол също не са лоши.

29 Ное 2011, 21:18

tweety написа:
vaksina написа:

И аз съм за Виброцил, но Пиносол също не са лоши.

Аз също използвам виброцил и ми действа много добре така че с две ръце за виброцил.

30 Ное 2011, 11:11

Виброцил съм ползвала за детето ми - доволна съм. Но наистина зависи каква е хремата - от настинка, алергия и т.н. При нас се появяваше хрема на алергична основа и комбинирахме капките със сироп. Не направихме тест, но ако скоро пак се прояви - ще трябва да пътуваме до Пловдив, където се правил такъв тест за алергия.

30 Ное 2011, 14:00

И аз слагам капки Виброцил на детето, или сребърна вода или му правя капки от 1 с.л лайка във 100 мл. вода и 1 с.л. мед, оставям го на котлона, докато изври на половина.

11 Яну 2012, 16:29

Radost написа:Има ли някой, който да не е страдал от хрема? Май няма такива. Споделете как я лекувате и какво се е оказало най-ефикасно при вас.

От мой близък съм чувала, че "Геломиртол форте" действа много добре, особено когато хремата е придружена със запушен нос, защото това лекарство помага за втечняване на секретите.

Друго много ефективно средство са капките прополис (клеева тинктура). Доста щипят, но бързо облекчават хремата.

06 Фев 2012, 11:30

Искам да попитам, дали ако постоянно използваш едни и същи капки може да отслабне действието им или да увредят лигавицата на носа. Питам тъй като един познат не излиза от тях без Олинт, впръсква си по няколко пъти на ден от тях при това вече няколко години.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3