Добави отговор

Re: Ужасна водниста хрема - как да я пресека?

23 Сеп 2015, 12:29

Мисля, че би трябвало да има противовъзпалително действие този разтвор, така че не зная доколко би могло да помогне при запушен нос, но със сигурност би имало полза от него :idea:

23 Сеп 2015, 14:12

Аз съм чувала за разтвор от хималайска сол и вода, че помага много, но не зная с каква концентрация :roll:

05 Окт 2015, 14:50

Опитах го и облекчи носа ми, но хремата ми мина чак след два дни. Явно просто си е сезон за настинки и вируси...

05 Окт 2015, 14:53

dandelion написа:Опитах го и облекчи носа ми, но хремата ми мина чак след два дни. Явно просто си е сезон за настинки и вируси...

Важното е, че е минало :) такива хреми тепърва предстоят ;) пробвай да подсилваш имунитета и наблегни на джинджифила и меда през зимата ;)

28 Окт 2015, 12:58

Elica написа:
dandelion написа:Опитах го и облекчи носа ми, но хремата ми мина чак след два дни. Явно просто си е сезон за настинки и вируси...

Важното е, че е минало :) такива хреми тепърва предстоят ;) пробвай да подсилваш имунитета и наблегни на джинджифила и меда през зимата ;)

Ох, не ми говори! В офиса през ден някой е хремав и болен! Имам чувството, че вирусчето си го гледаме и упорито си сменя носителя :)

28 Окт 2015, 13:17

Постарай се да си подсилваш имунитета, джинджифил, мед, лимони, много помагат ;)

28 Окт 2015, 13:58

Ваня Стойчева написа:Постарай се да си подсилваш имунитета, джинджифил, мед, лимони, много помагат ;)

За хремата тези неща никак не важат, т.е. и силен имунитет да имат, то за такъв вид "хрема" не важи!

28 Окт 2015, 15:04

BeenieGal написа:
Ваня Стойчева написа:Постарай се да си подсилваш имунитета, джинджифил, мед, лимони, много помагат ;)

За хремата тези неща никак не важат, т.е. и силен имунитет да имат, то за такъв вид "хрема" не важи!

А за вирусите не важи ли подсилването на имунитета, а и ако е в следствие на подобно вирусно заболяване, то не виждам защо да не помогне.

28 Окт 2015, 17:11

С нещо по-сериозно, някой пробвал ли е да си слага ракия в носа, много е ефикасно,но е много мъчително.

29 Окт 2015, 12:09

fawla написа:С нещо по-сериозно, някой пробвал ли е да си слага ракия в носа, много е ефикасно,но е много мъчително.

За съжаление наистина е много кофти, особено ако е по-раздразнена лигавицата, затова може да опиташ да си сложиш за една нощ памуци в ушите с ракия :idea:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8