Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Сребърна вода

12 Авг 2011, 15:39

Каква е цената на този уред? И къде може да се намери?

12 Сеп 2011, 13:10

Незнам за този уред, виждала съм ето този:ВОЛКАНО ДОКТОР СИЛВЪР УРЕД ЗА СРЕБЪРНА ВОДА. Той също е за битова употреба, за вода със сребърни йони.

04 Окт 2011, 10:03

Тя има антимикробни, антибактериални и антигъбични качества, бори инфекции и лекува рани. Регистрирано е пълно очистване на организма, след 30-40 дневен цикъл на приемане. Помага при хрема, възпалено гърло, акне, изгаряния, обриви, бяло течение и др. ;)

22 Окт 2011, 21:25

Чувала съм домашни начини да си направиш "сребърна вода" . Просто в кана с вода или бутилка с обиновенна вода се слага сребърна монета или пръстен, който престоява 48 часа май че беше и готово. Какво ще кажете по въпроса?

24 Окт 2011, 13:53

Да и аз съм го чела това. Но наистина трябва да знаеш, че слагате сребро, защото ако е като днешното сребро, не се знае колко е сребърно :)

24 Окт 2011, 23:24

Имам една стара сребърна монета. Гарантирано е сребърна. Ще разгледам в Интернет как точно бих могла да си направя "Сребърна вода".

02 Ное 2011, 12:20

Да, наистина проучи, как става, да не прекалиш нещо с концентрацията да се получи натрупване после.

24 Яну 2012, 15:58

ЗДРАВЕЙТЕ, бих искала да попитам, нормално ли е в сребърната вода да има видими частици? Купих си вода на АРКОЛ и вътре се виждат да плуват малки частици. А в друга сребърна вода която използвах ги няма, коя е истинска и полезна все пак? :shock:

26 Мар 2012, 16:01

А при приемане през устата, каква е дозата, някой знае ли?

20 Апр 2012, 15:09

eli написа:А при приемане през устата, каква е дозата, някой знае ли?

Имаме вкъщи сребърна вода и редовно я използвам, тъй като дъщеря ми е алергична към много лекарствени препарати, та ме светнаха да си я купя и да й давам от нея /по 1 ч.л./. Действа като дезинфектант, имуностимулиращо, капя в нослето при хрема, гаргари се с нея, ако имаме проблем с гърлото и така. Много съм доволна, а и не струва много - около 4 лв някъде...
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3