Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Сребърна вода

04 Май 2012, 13:11

Не случайно сребърната вода се използва и в болниците, дори и в Пирогов! Аз купувам сребърната вода на Аркол и винаги първо се "допитвам" до нея. Капя в нослето на малката при хрема, с която обикновено се влачим поне 2 седмици, а така се пресича още на 2-рия ден. Капала съм й и в очичките, когато имаше конюктивит. Промивам ранички, ако сме падали някъде и сме контузени. Използвам я като лосион за лице, когато имам много пъпки, а това често се случва :mrgreen: Изобщо сребърната вода е незаменим помощник в това отношение и благодарение на нея сме намалили употребата на лекарства до минимум :)

10 Май 2012, 11:56

Използвам я за всичко - хрема кашлица, сополки :) Откакто една приятелка ме светна за сребърната вода, редовно си купувам - много ценен помощник, където и да си.

04 Юни 2012, 13:55

Здравейте,
бях чувал за прекрасното въздействие на сребърната вода, дори майка ми я употребява, но под формата на вода със сребърни нещица вътре! :)
Добре е, че има такъв продукт, който е готов за употреба и със сигурност е постигнато балансирано ниво на сребърните йони с водата, за разлика от късчета сребро в шише с вода! ;) :)
Сигурен съм, че ползата би била по-голяма от готовият за употреба продукт!
Все пак, по какви различни причини можеш да я пиеш? Би ли могло да се ползва профилактично и каква е ползата от нея, ако си си здрав човек и искаш да живееш в хармония с тялото си?

Благодаря!

Re: Сребърна вода - може да е много полезна!

18 Ное 2014, 17:32

Аз използвам сребърна вода за почистване на очите при конюнктивит да речем, много е ефикасна и съм много доволна за почистване, също знам,че се пие профилактично, но аз не съм пробвала,макар че съм пила, но конкретен ефект не мога да кажа да е имала.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3