11 Ное 2011, 23:33
Бях на 16, изпих 2 бири и бях готова...а на сутринта...спомени имах, че оповръщах всичко и май изядох един зад врата от баща ми.
При вас как беше?
11 Ное 2011, 23:51
Бях на 12-13 и се напих от шампанско на една Нова Година. От тогава мразя шампанско
28 Ное 2011, 00:20
Ох, беше ужасно, даже и не искам да си го спомням
08 Дек 2011, 12:56
Първото ми напиване беше в 8 клас, на един пролетен лагер край морето. Хванах се на бас с едно момче, че мога да пия като мъжете и залога беше един коняк и сметката. Седнахме около 18 часа на една маса и се започна с бири, разбира се на 8 мата бира момчето срещу мен каза, че не може повече и аз трябваше да си изконсумирам наградата, тоест да изпия и коняка. Е това много ме обърка. Спомням си, че много ми се ходеше до тоалетната от проклетата бира, а не можех да стана. Противно на очакванията ви не се случи това в гащите, но на следващия ден бях полумъртва, но спечелила баса. След 24 часа прекарани в леглото и оскъдно количество храна бях като нова! Е доказах, че и жените могат да бъдат като мъжете. Сега не обичам бира, но не е заради тази случка.
09 Дек 2011, 13:47
Не знам дали може да се брои за първо, но когато съм била малка нашите са пътували много и така на една гара се наредили да купуват билети, а мен са ме оставили не техен близък приятел за няколко минути да ме наглежда. Тогава съм била на 6 месеца само. Когато са се върнали родителите ми двамата с приятелят на родителите ми сме си делили една бира. Така, че мога смело да твърдя, че съм закърмена с биричката.
09 Дек 2011, 16:42
На 25 години съм и никога не съм се напивала. Пиенето ми на алкохол се свежда до глътка шампанско на Нова година... и като се сетя, че наближава, започва да ми се гади
09 Дек 2011, 16:53
rozov_lishej написа:На 25 години съм и никога не съм се напивала. Пиенето ми на алкохол се свежда до глътка шампанско на Нова година... и като се сетя, че наближава, започва да ми се гади

Не вярвах, че има такива хора! Всеки има по едно пиянско изпълнение записано в актива си от грешки!
09 Дек 2011, 17:11
rozov_lishej написа:На 25 години съм и никога не съм се напивала. Пиенето ми на алкохол се свежда до глътка шампанско на Нова година... и като се сетя, че наближава, започва да ми се гади

Не това не може да е истина!

Всички сме срамежливи, ама чак до там....