Правила за публикуване на тема в раздел "Зов за помощ" !

Търсите или продавате дефицитно лекарство, нуждаете се от спешна помощ или съдействие.

Правила за публикуване на тема в раздел "Зов за помощ" !

Мнениеот FramarMedia » 09 Яну 2013, 12:55

Раздел Зов за помощ е място за:
01. Обяви, в които даден потребител търси помощ от други потребители на интернет за свой или нечий здравен проблем. Аптеки Фрамар не са страна в решението и всеки съдейства на своя отговорност и риск.
02. Търси се дадена кръвна група или кръводарител. Не сме страна и не можем да гарантираме коректността на обявата.
03. Обяви за покупка или за продажба на лекарства са условно допустими - напомняме, че това са обяви на потребители, които по никакъв начин не са част от екипа на Аптеки Фрамар и не предлагат или търсят въпросните лекарства от наше име или за наша сметка.

Публикуването на цени, телефонни номера или електронни пощи няма да бъде позволено. Допустим начин за контакт - лични съобщения към потребителя във форума.

Токсични, упойващи и наркотични лекарства няма да се позволяват да бъдат обявявани тук. Не сме страна и не можем да гарантираме коректността на обявата. Не можем да гарантираме и качествата/други характеристики на продуктите, споменати в обявата. Всяко действие на потребител спрямо такава обява е изключително на негов риск.

Предупреждаваме, че ние няма как да бъдем страна във възможни спорове или злоупотреби, защото авторите са потребители от интернет и всеки е отговорен за своята обява/публикация. При съмнение за умишлена злонамереност, неверни данни или други проблеми, сигнализирайте на модератора на форума, за да можем да отстраним проблемните обяви или потребители.
Аватар
FramarMedia
Модератор
 
Мнения: 427
Регистриран на: 26 Мар 2011, 10:39

Назад към Зов за помощ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта