Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Хранителна добавка, за да избегнем пролетната умора?

29 Мар 2017, 16:09

Аз започнах да пия рибено масло и се чувствам много добре, малко имам дъх на риба, но като изключим това, останалото ми е супер, вече не се чувствам така изморена, нито пък ми се спи толкова през деня.

12 Апр 2017, 22:50

Аз пия добавки за засилване на имунитета през цялата година- алое вера и витамини , например.
Извън добавките-най-много енергия, точно срещу пролетна умора ми дават салати с кълнове.Буквално прилив на енергия получавам от тях:)

19 Апр 2017, 10:56

Напоследък се чувствам много изморена и отпаднала. Пия много вода на ден, въпреки, че преди не го правех, но просто сега усещам, че колкото и кафе да пия, не ми помага :( Какво да правя

19 Апр 2017, 11:28

renetka написа:Напоследък се чувствам много изморена и отпаднала. Пия много вода на ден, въпреки, че преди не го правех, но просто сега усещам, че колкото и кафе да пия, не ми помага :( Какво да правя

Мога да ти препоръчам някои неща, които правим у нас с всяка смяна на сезоните. Вземи си пробиотик, вземи си витамини, включи повече плодове и зеленчуци в менюто си,изключи бялата захар, бялото брашно. Премини главно на по-лек режим на хранене поне за 2 седмици и след това ще се чувстваш много по-добре. Тялото ти е изтощено след зимата и има нужда от повече енергия , но не под формата на понички, а под формата на качествена полезна храна.

Може ли чрез храна да се преборим с пролетната умора?

11 Апр 2018, 10:25

Всяка година напролет ме "хваща" пролетаната умора - не мога да се наспивам, с триста зора ставам от леглото сутрин, а през деня ми се спи през цялото време и съм страшно изморена.
Има ли как, освен с добавки, само благодарение на храната да успея да се преборя с пролетната умора, без да се налага да купувам нищо от аптеката. Вие забелязали ли сте благодарение на някои храни да успявате да се енергизирате и то реално да го усетите?

Re: Може ли чрез храна да се преборим с пролетната умора?

11 Апр 2018, 13:03

Малко вероятно ми се струва да го направиш само с храна, особено, ако имаш сериозни дефицити в организма, което след зимата е често срещано. Аз пия цяла зима витамини,на пролет не ги спирам, чак към лятото, но пък не пия такива с добавени витамин Д, защото ходя често навън

11 Апр 2018, 16:59

След пролетната умора идва летния мързел :lol: Така че се съмняввам с храна да успеем да ги преборим.

11 Апр 2018, 17:07

С храна, разходки и секс, нещата се получават. А, естествено и добра компания. Добрата компания помага много за всякаква умора :cool:

11 Апр 2018, 20:48

Тъжна Луна написа:С храна, разходки и секс, нещата се получават. А, естествено и добра компания. Добрата компания помага много за всякаква умора :cool:

То майтапа настрана, ама съм забелязала, че човек ако е активен на другия ден също е такъв, разбирай и в леглото, това си е истинска енергия, която .. не е шега :D

01 Май 2018, 04:03

Мисля, че ако си приемаме всеки ден нужните витамини - няма да има проблем. Забелязал съм, че малко хора си хапват ежедневно плодове и зеленчуци, повечето наблягат на бързите храни..
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9