Стара Загора - новини, събития, културен календар

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Дамян Георгиев - кандидат за кмет на Стара Загора

Мнениеот FramarMedia » 16 Авг 2011, 11:49

ИНИЦИАТИВНИЯТ КОМИТЕТ за издигане на независимата кандидатура за кмет на община Стара Загора на ДАМЯН ГЕОРГИЕВ и КОАЛИЦИЯ „ СЪЮЗ СТАРА ЗАГОРА”
организират КРЪГЛИ МАСИ по следните теми:
Стара Загора- умен град 17.08.2011г.
Спортът- инвестиция в здраве 24.08.2011г.
Европари за евростарозагорци 31.08.2011г.
Селата и кварталите, такива 07.09.2011г.
каквито трябва да бъдат
Бизнес + местна власт = работни места + 14.09.2011г.
Стара Загора- 20 години по- късно 21.09.2011г.
Защо е важен моят ГЛАС 28.09.2011г.

Кръглите маси са отворени. Всяка една от тях ще се провежда в конферентната зала на хотел” Верея”. Началния час за всяка ще е съобразен с участниците: лектори, експерти, представители на институции от местно и национално ниво.

ПЪРВАТА КРЪГЛА МАСА Е НА 17.08. /сряда/ от 11.00 ч.
Очаква ме Ви !

Равнопоставеността и диалогът заложени в термина” кръгла маса” са началото, което задвижва действието по правилния начин. Това е причината да изберем провеждането на кръгли маси, част от желанието ни да вървим напред.
С най-добри мисли: Инициативен комитет Коалиция” Съюз Стара Загора”
Аватар
FramarMedia
Модератор

Re: Дамян Георгиев - кандидат за кмет на Стара Загора

Мнениеот Чарли » 16 Авг 2011, 14:05

Dobra ideia!
Чарли

Мнениеот lallali » 16 Авг 2011, 14:09

Толкова много места, на които да напишем мнението си за него, а толкова малко, на които той да отговори на въпросите ни. Пи ар кампанията му прилича на портрет на Ленин в соц офис, всички му говорим, а той само ни гледа и краси стаята.
Аватар
lallali

Мнениеот boriskarlov » 16 Авг 2011, 14:15

Разбирам загрижеността на Фрамар, които повдигнаха и въпроса за обгазяването на града ни. Но кампанията на Дамян Георгиев е прекалено вяла, за да ме привлече и не съм сигурен, че мога да свържа бъдещето на града с него. Стари лафове от предни кампании, футуристични ала-бала и това е. Господин Георгиев, вие вярвате ли, че поне една маймунка би се вързала на триците, които сте надробили?
Не говорим за платените гласове, не вярвам, че имате тази възможност да си ги позволите.
boriskarlov

Мнениеот Чарли » 16 Авг 2011, 14:25

Отидете на кръглите маси и си задайте въпросите. Да дадеш поле(та) на изява на хората не е лошо, ама като не сме свикнали да ни питат, а само да питаме. Пробвайте го това - питайте някой какво иска да се промени в сз-то, какво очаква от един кмет и ще видите сами. Ние дори не знаем какво е в правомощията на кмета ... Направете си го този опит ...
Чарли

Мнениеот Ivo Atanasov » 16 Авг 2011, 14:31

Господин Атанасов, както да очакваме от Вас? Повторение на историята с Берое, която лично аз смятам за позорно петно върху Вашата биография.
Ivo Atanasov

Мнениеот Чарли » 16 Авг 2011, 14:35

Да, много щеше да е хубаво Берое да стане турска собственост и да ни затрият след участието в УЕФА.
Чарли

Мнениеот lallali » 16 Авг 2011, 14:39

Дори да оставим Берое, как можем да се доверим на някой, който държи служителите си с месеци без заплати? Ако не можеш една фирма да управляваш, как би могъл да управляваш цял град? Пълна лудост е да смятаме,че Дамян ще стане кмет, не че има по-читави кандидати,ама пък този е пълен абсурд!
Аватар
lallali

Мнениеот Чарли » 16 Авг 2011, 14:47

Уфффф, сега и адвокат ли трябва до играя ... Ама глупости не мога да търпя. Тъй, много знаете Вие кой със заплати, кой без ... и аз не знам, но знам че телевизията не я управлява той, акционер е - пише си го навсякъде и ако Ви е грижа за града - ще сте прочели всичко за всички и тогава ще правите абсурдни коментари... Не че има по-читав, ама този е абсурд - извинете, писах и по-горе за експеримента - даже Вие не можете да си отговорите... Напомня ми на една колежка от близкото минало, която казваше "Не разбирам, но не съм съгласна"
Чарли

Мнениеот Ivo Atanasov » 16 Авг 2011, 14:51

Коя управлява телевизията и кой е акционер, това не го освобождава от грижата за подчинените. И който не може да си прави сметката в един бизнес с 20 човека подчинени, как ще си я направи в град с 200 000 хиляди жители?
Ivo Atanasov

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси