Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
16 Авг 2011, 15:34
Пишете ми на лична бележка, по-удобно е.
16 Авг 2011, 16:49
Няма ли да благоволи кандидатът да се представи пред нас???
16 Авг 2011, 21:17
Не нападайте човека, дайте му думата...
17 Авг 2011, 14:18
Ivo Atanasov написа:Господин Атанасов, както да очакваме от Вас? Повторение на историята с Берое, която лично аз смятам за позорно петно върху Вашата биография.
Господин Атанасов, сам ли си говорите??
Ivo Atanasov написа: Коя управлява телевизията и кой е акционер, това не го освобождава от грижата за подчинените.
Колосалните нива на невежеството Ви ме разплакаха.
Vampire Kiss написа:Няма ли да благоволи кандидатът да се представи пред нас???
Драга Вампирска Целувка, няма да е зле първо да прочетете новината която коментирате.
17 Авг 2011, 15:15
Tro написа:Ivo Atanasov написа:Господин Атанасов, както да очакваме от Вас? Повторение на историята с Берое, която лично аз смятам за позорно петно върху Вашата биография.
Те хората ме разбраха!Господин Дамяно, извинявайте за неволната грешка! Но чакам обяснение!
17 Авг 2011, 15:22
Съвременното изкуство е динамично като действителността, в която живеем. То е толкова глобално, че обобщава всичко в една система от цветове, форми, звуци и идеи. Изкуството е магия, под чието влияние попаднеш ли, оставаш омагьосан завинаги. В този смисъл идеята на „Сдружение за съвременно изкуство и култура - Различният поглед” е да се опита да даде живот на възможен макар и утопичен вариант на едно арт пространство, което да бъде различно, където нещата да се случват, дори и при липсата на средства, дори при липсата на целенасочена културна политика в подкрепа на съвременното изкуство у нас. Желанието ни е да се създадем едно неформално пространство за комуникация, което да стимулира обмен на творчески опит и идеи, както и свободен достъп на публиката или просто забавно и същевременно съвместно прекарване на свободното време. Мисията на арт организацията е чрез съвременното изкуство и култура, и с един по-различен поглед да провокира в израстващото поколение и във всички млади, талантливи и будни хора желанието да търсят и опознават себе си, да мечтаят, да творят, да бъдат смели и идейни, и по този начин да изграждат в себе си и потребност и необходимост от културен и ценностен начин за възприятие на живота.
17 Авг 2011, 16:07
За 4та поредна година „Различният поглед” организира Ежегоден младежки фестивал на изкуствата – най-голямото събитие за Стара Загора и региона и същевременно страхотна възможност за последни ваканционни емоции. Дните на фестивала са 16-17-18 септември.
Включи се и ти! Посети нашата страница:
www.razlichniatpogled.org/dobrovoltsi
17 Авг 2011, 16:19
До 31 август включително може да участвате в конкурса за мото и лого на Превантивно информационен център по зависимости /ПИЦ/ към Съвета по наркотични вещества - гр. Стара Загора. Подробностите за конкурса бяха обявени в специално съобщение на Интернет страницата на Община Стара Загора. Наградата за спечелилия конкурса ще бъде изключително атрактивна.
Победителят ще бъде включен към делегацията, която ще посети и разгледа превантивно информационен и терапевтичен център по зависимости в Гърция. Посещението ще бъде от два до три дни, по време на което ще има беседи, тематична работа, свободна програма и др.
Датата за заминаването ще бъде уточнена допълнително след официалното откриване на ПИЦ-Стара Загора през месец септември.
Подробностите за обявения конкурс може да си припомните от Интернет страницата на Община Стара Загора тук:
http://www.starazagora.bg/bg/novini/kon ... en-tsent-r. Участвайте!
17 Авг 2011, 16:22
Ivo Atanasov написа:Tro написа:Ivo Atanasov написа:Господин Атанасов, както да очакваме от Вас? Повторение на историята с Берое, която лично аз смятам за позорно петно върху Вашата биография.
Те хората ме разбраха!Господин
Дамяно, извинявайте за неволната грешка! Но чакам обяснение!
Вече
наистина не мога да разбера с кой си говорите...
Но това поне обяснява защо още не сте си получили обясненията.
17 Авг 2011, 16:35
Tro написа: не мога да разбера с кой си говорите...
Но това поне обяснява защо още не сте си получили обясненията.
Стар съм и не виждам добре!