Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Дамян Георгиев - кандидат за кмет на Стара Загора

28 Авг 2011, 09:53

Tro написа:
boriskarlov написа:Господин Георгиев, меко казано, разочарован съм. Куха предизборна програма, много думи, но абсолютно празни,вие искате да станете кмет на реален град или да си направите градче във Фейсбук и да си го управлявате там, печелейки точки и престиж???

Господин Карлов виждаме, че имате непоносимост към "кухите" кампании и сте голям фен на Фейсбук, затова предполагаме, че сте препълнен с конкретни идеи, които чакаме с огромно нетърпение да споделите. Освен това, бихте ли ни посочили кампания която да не е куха? Все още не е късно да изберем друг кандидат кмет за Стара Загора.

Не мисля, че някой е хукнал въобще да избира ето този....Но се опитваме да дискутираме, ти против ли си?

28 Авг 2011, 17:01

boriskarlov написа: Не мисля, че някой е хукнал въобще да избира ето този....Но се опитваме да дискутираме, ти против ли си?

Господин Карлов, имате изкривена представа за думата "дискусия". Когато просто обвинявате нечия кампания, е хубаво да се обосновете защо и да ни дадете алтернатива. Обърнете внимание, че имате право да негодувате, само ако можете да ни предложите нещо градивно в замяна. Иначе, сте просто поредния мърморко, който виси във форумите сочейки пръстчета във всички посоки, вместо да си върши работата. В такъв случей Ви гарантирам, че ще бъдете игнориран от по-интелигентната част от посетителите тук.

Отново Ви моля, споделете вашите градивни идеи, или замълчете и се присъеденете към някой форум на... БСП примерно, където се толерира безсмисленото мрънкане и подхранването на човешката злоба.

28 Авг 2011, 22:42

Tro написа:
boriskarlov написа: Не мисля, че някой е хукнал въобще да избира ето този....Но се опитваме да дискутираме, ти против ли си?

Господин Карлов, имате изкривена представа за думата "дискусия". Когато просто обвинявате нечия кампания, е хубаво да се обосновете защо и да ни дадете алтернатива. Обърнете внимание, че имате право да негодувате, само ако можете да ни предложите нещо градивно в замяна. Иначе, сте просто поредния мърморко, който виси във форумите сочейки пръстчета във всички посоки, вместо да си върши работата. В такъв случей Ви гарантирам, че ще бъдете игнориран от по-интелигентната част от посетителите тук.

Отново Ви моля, споделете вашите градивни идеи, или замълчете и се присъеденете към някой форум на... БСП примерно, където се толерира безсмисленото мрънкане и подхранването на човешката злоба.

Работата ми е да избирам, не да ставам кмет. Дискутирам това, което ми се дава тук като тема. И ако смятате, че БСП са алтернатива, жестоко се лъжете. :lol:

29 Авг 2011, 02:15

boriskarlov написа:Работата ми е да избирам, не да ставам кмет. Дискутирам това, което ми се дава тук като тема. И ако смятате, че БСП са алтернатива, жестоко се лъжете. :lol:

Олекна ми като разбрах, че сте изберател. Но и като такъв, имате отговорност да проучите всички кандидати. Нали така? И тъй като не всеки от нас е достатъчно информиран, ще се радваме да ни светнете относно кухите кампании. Не сте за г-н Георгиев, нито за Биволарски. Кажете ни на кой кандидат е добра кампанията и къде можем да прочетем повече за нея. Разчитаме на Вас!

29 Авг 2011, 21:48

Уффффффффффффффф, надухте ми главата. Я стига с тия глупости!

Re: Фрамар Блог

30 Авг 2011, 22:31

Едно пътуване из Троян и Орешак!

СТАРОЗАГОРСКА ОПЕРА -НОВ СЕЗОН 2011

31 Авг 2011, 10:23

С Е П Т Е М В Р И 2011 г.

14 септември-сряда - 18:00 ч.

БЪЛГАРИ ОТ СТАРО ВРЕМЕ

оперета от Ас. Карастоянов

Солисти: Руслан Мъйнов, Стефан Рядков,

Диригент: Красимир Къшев Режисьор: Николай Априлов
Сценограф: Атанас Велянов Костюми: Диляна Първанова
Хореография: Асен Павлов Хормайстор: Младен Станев

17 септември - събота – 20:00 ч.
ЛЕТЕН ТЕАТЪР

КОНЦЕРТ НА ОРЛИН ГОРАНОВ И ПРИЯТЕЛИ

Диригенти: Нелко Коларов и Красимир Къшев

19 септември - понеделник – 18:00 ч.
зала БИБЛИОТЕКА „З. КНЯЖЕВСКИ”

ОБРАЗОВАТЕЛЕН КОНЦЕРТ - ПРЕМИЕРА

Участват: ИНСТРУМЕНТАЛНО ТРИО „РЕВЕРАНС” И „B.M.W. TRIO GRANDI TENORI”
Лектор:ПЕТЪР ПЕТРОВ – композитор и преподавател в НУМСИ "Хр. Морфова"

20 септември - вторник - 18:00 ч.

БЪЛГАРИ ОТ СТАРО ВРЕМЕ

спектакъл в турне
[b]Солисти: Руслан Мъйнов, Стефан Рядков,[/b]
оперета от Ас. Карастоянов
Диригент: Красимир Къшев Режисьор: Николай Априлов
Сценограф: Атанас Велянов Костюми: Диляна Първанова
Хореография: Асен Павлов Хормайстор: Младен Станев
Борис Тасков, Георги Динев, Добри Добрев, Любомир Петков, Маргарита Йовчева, Мария Иванова, Милен Денев, Тоня Петрова, Шмилена Султанова, Яница Нешева
Ансамбъл „ЗАГОРЕ”, оркестър, хор и балет на Старозагорската опера

25 септември - неделя–18:00 ч.
гр. Казанлък - зала АРСЕНАЛ

КОНЦЕРТ "НАЙ-ДОБРОТО ОТ СВЕТОВНАТА ОПЕРНА, ОПЕРЕТНА И ИНСТРУМЕНТАЛНА КЛАСИКА”

Концертът е под патронажа на Галина Стоянова - кандидат за кмет на Казанлък

Специален гост: МИТКО ЩЕРЕВ
Диригент: Здравко Лазаров
Солисти, хор и оркестър на Старозагорска опера

26 септември - понеделник – 18:00 ч.
зала БИБЛИОТЕКА „З. КНЯЖЕВСКИ”

ОБРАЗОВАТЕЛЕН КОНЦЕРТ

Участват: ИНСТРУМЕНТАЛНО ТРИО „РЕВЕРАНС” И „B.M.W. TRIO GRANDI TENORI”
Лектор:ПЕТЪР ПЕТРОВ – композитор и преподавател в НУМСИ "Хр. Морфова"

27 септември-вторник – 18:00 ч.

РИГОЛЕТО
опера в три действия от Дж. Верди

Диригент: Красимир Къшев
Режисьор: Франк-Бернд Готшалк Дизайнер-декори: Карел Спанхак
Художник-костюми: Марит ван дер Бургт Хореограф: Андреас Песлер
Хормайстор: Младен Станев Асистент-режисьори: Пенка Желева, Таня Матева
Солисти: Александър Георгиев, Александър Крунев, Александър Марулев,
Гео Чобанов, Даниела Дякова, Добри Добрев, Ивайло Йовчев,
Мария Ганчева, Милена Танева, Милко Михайлов, Яница Нешева
Оркестър, хор и балет на Старозагорска опера

30 септември-петък – 18:00 ч.

КОНЦЕРТ "НАЙ-ДОБРОТО ОТ СВЕТОВНАТА ОПЕРНА, ОПЕРЕТНА И ИНСТРУМЕНТАЛНА КЛАСИКА”

Концертът е под патронажа на Живко Тодоров - кандидат за кмет на Стара Загора
Специален гост: МАРИЯ ИЛИЕВА
Диригенти: Славил Димитров - гост и Здравко Лазаров
Солисти, хор и оркестър на Старозагорска опера

БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР: (южния вход на операта)
Тел.: 042 622 431 Мобилен: 0885 509 829, 0888 347 721
РАБОТНО ВРЕМЕ: 10.00 – 13.00 и 16.00 – 19.00
ПОЧИВНИ ДНИ: събота и неделя

/ Билетният център ще работи от 1 септември 2011г. /

31 Авг 2011, 20:18

Ivaylo написа:Уффффффффффффффф, надухте ми главата. Я стига с тия глупости!

Господин Тончев,
Съветвам Ви да вземете нещо за тази Ваша глава. Само избягвайте аспирина!
Както знаете освен, че вреди на стомаха, може да бъде и смъртоносен ако се приеме в големи дози.
А сега аз изчезвам - форумите на "Гласът на България" са много по-възнаграждаващи!

31 Авг 2011, 23:49

Tro написа:
Ivaylo написа:Уффффффффффффффф, надухте ми главата. Я стига с тия глупости!

Господин Тончев,
Съветвам Ви да вземете нещо за тази Ваша глава. Само избягвайте аспирина!
Както знаете освен, че вреди на стомаха, може да бъде и смъртоносен ако се приеме в големи дози.
А сега аз изчезвам - форумите на "Гласът на България" са много по-възнаграждаващи!

:P
България пак търси своите мутанти...оопа, таланти исках да кажа... :shock: :P

Тракийски университет - Стара Загора

01 Сеп 2011, 12:30

На 12 септември, ректорът проф.Иван Станков ще постави началото на новата академична година в присъствието на студенти и народни представители.
ден по късно на 13 септември от 13 часа ще бъде официално открит филиалът на Тракийския университет в Хасково със специалности "Медицинска сестра" и "Акушерка", съобщи за Фрамар заместник-ректорът на Старозагорската Алма матер проф. Кина Сивкова. До момента филиалът е съществувал като колеж. На събитието са поканени да присъстват министърът на образованието Сергей Игнатов и финансовият министър Симеон Дянков.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 104