Събирам мнения за Acibadem City Clinic - бивша Токуда

Болници, лекарски кабинети, аптеки, медийни събития, безплатни прегледи и здравни кампании - полезна информация и мнения на пациенти!

Re: Събирам мнения за Токуда Болница

Мнениеот Ivaylo » 05 Юли 2011, 22:17

Margo написа:Дано наистина има поне една болница в България, която не е опорочена от системата .

Правителствена... :lol:
Аватар
Ivaylo

Мнениеот МВB » 23 Юли 2011, 14:54

Има ли добър ендокринолог в токуда?
МВB

Мнениеот FramarModDesi » 08 Сеп 2011, 16:33

МВB написа:Има ли добър ендокринолог в токуда?

Добър ? Какво означава добър?! За един специалист можеш да чуеш винаги разностранчиви коментари.
FramarModDesi

Мнениеот Pebbless » 12 Окт 2011, 12:23

Здравейте,
искам да попитам някой посещавам ли е отделението по Дентална медицина в Токуда? И какво е нивото на лекарите там?

Благодаря предварително!
Pebbless

мнение за отделението по дерматология в Токуда

Мнениеот lht-va » 08 Авг 2012, 12:03

Не ходете в токуда ако имате дерматологичен проблем!!!
Постъпих за лечение в токуда през май тази година и с изключение на олекналия ми джоб нищо не се промени, има един "лекар" доктор Петков, който освен да ми изписваше кортикостеройдни мазила, с нищо не спомогна за лечението ми, а при последното ми посещение дори не спази оговорения час-много несериозно от негова страна. Много съм разочарован това е от мен.
lht-va

Re: мнение за отделението по дерматология в Токуда

Мнениеот ilna » 08 Авг 2012, 15:22

Аз съм доволна от дерматологията в Токуда.
ilna

Две нови болници - Acibadem City Clinic УМБАЛ Витоша и Acibadem City Clinic УМБАЛ Ортопедия.

Мнениеот Framar.bg » 27 Май 2025, 09:48

Една от най-големите международни групи лечебни заведения в България – Acibadem City Clinic разширява своята дейност. На 27 май 2025 г отваря врати за своите първи пациенти трета база към Acibadem City Clinic УМБАЛ и четвърта – за групата лечебни заведения Acibadem. Новата болница се казва „Acibadem City Clinic УМБАЛ Витоша“.
Сградата се намира от другата страна на Околовръстен път, точно срещу добре познатия „Acibadem City Clinic УМБАЛ Сърдечно-съдов център“.
Тя се състои от седем нива – две подземни и пет надземни, с обща площ близо 14 000 кв метра, над 170 легла за лежащо болни, клиники и отделения в различни направления, сред които кардиология, ангиология, вътрешни болести, електрофизиология и кардиостимулация, кардиохирургия, съдова хирургия, обща хирургия, реанимация, спешно отделение, образна диагностика, ДКЦ с над 35 кабинета, операционен блок със шест операционни зали.
С тази сериозна инвестиция дейността и обхватът на досегашния „Acibadem City Clinic УМБАЛ Сърдечно-съдов център“ се разширяват и надграждат, а екипът специалисти се мести в своя нов дом на ул. „Константин Помянов“ №1.
Първа база на ул. „Околовръстен път 127“ става „Acibadem City Clinic УМБАЛ Ортопедия“, като дейността в нея включва специалностите ортопедия и травматология, неврология, образна диагностика, клинична лаборатория и множество амбулаторни дейности. Лечебното заведение разполага с 65 легла и близо 20 кабинета за прегледи в своя диагностично-консултативен център.

За Acibadem City Clinic:
Acibadem City Clinic е най-голямата частна здравна международна група в България и част от глобалната здравна мрежа Acibadem Healthcare Group, която е лидер в Турция и региона.
Групата включва различни медицински заведения, всяко от които предлага висококачествени здравни услуги и съвременни технологии в областта на медицината. Те са:
Acibadem City Clinic УМБАЛ:
-Болница Витоша,
-Болница Младост;

-Болница Ортопедия;
-Acibadem City Clinic УМБАЛ Токуда,
-медицински център във Варна.

Групата е част от Acibadem Healthcare Group - една от най-големите и най-иновативни здравни мрежи в Турция и региона. Acibadem е известна със своето високо ниво на обслужване, модерни технологии и международни стандарти за качество.
Аватар
Framar.bg
Модератор

Предишна

Назад към Здравни адреси