Правила на форума
Добави отговор

Re: Кое повдига самочувствието ви?

24 Юли 2015, 06:36

Локумът написа:Много неща могат да ми повдигнат самочувствието, най-вече добре ми действа, като усетя някоя готина мацка да ме заглежда, абе друго си е, да знаеш, че още те бива в тая игра. :mrgreen: :mrgreen:

За мъжкото его знаем всички, то е пословично направо! :mrgreen:

27 Юли 2015, 17:57

Monika_Spasova написа:
Локумът написа:Много неща могат да ми повдигнат самочувствието, най-вече добре ми действа, като усетя някоя готина мацка да ме заглежда, абе друго си е, да знаеш, че още те бива в тая игра. :mrgreen: :mrgreen:

За мъжкото его знаем всички, то е пословично направо! :mrgreen:

Завист, завистт... :twisted: :twisted: :twisted:

Ми научете се и вие как си повдигнете самочувствието, жените вечно нещо сте недоволни, страшни сте направо :)

27 Юли 2015, 19:26

Аз си казвам, че ще се справя и то се получава, в крайна сметка имам качества, на които мога да се осланям!

28 Юли 2015, 05:57

Нямам точна рецепта, просто си знам цената, това е достатъчно да ме държи с високо самочувствие, или поне толкова, колкото съм заслужила. :)

28 Юли 2015, 16:10

Много се радвам като излезем на разходка със семейството ми, адски горд се чувствам

28 Юли 2015, 16:40

viking написа:Много се радвам като излезем на разходка със семейството ми, адски горд се чувствам

нали! много мило, хубаво е да се гордеееш със семейството си:)

28 Юли 2015, 16:53

Да, наитина е важно и какво имаш вкъщи. И аз обичам да излизам с жената и децата, готино е, всички са супер специални и готини,малките са велики, как да не им се кефя и как да не съм горд, че аз съм създал и съхранил всичко това? После им разбирам на всички всичкото и не ми дреме, аз съм дъ бест :)

28 Юли 2015, 17:10

С хубав грим хаха ;)) хубавия външен вид винаги ми помага да си повдигна самочувствието, макар че рядко страдам от липсата му.

28 Юли 2015, 17:57

Lili_pili написа:С хубав грим хаха ;)) хубавия външен вид винаги ми помага да си повдигна самочувствието, макар че рядко страдам от липсата му.

О, да като си оправя вида и на мен доста ми се подвига самочувствието и няма как да е иначе де, добрия външен вид наистина прави чудеса!

29 Юли 2015, 05:37

Не мога да кажа, че ако похарча едни пари специално за себе си и вече съм си вдигнала самочувствието. По-скоро ще ми стане смешно, че се опитвам да се представя като това, което не съм.
Не страдам от липса на самочувствие, просто имам ясна и трезва преценка за себе си. ;) Ако случайно ми се скапе нещо мирогледа, слагам една очна линия и си правя едно селфи! :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10