Кое повдига самочувствието ви?

Re: Кое повдига самочувствието ви?

Мнениеот LaCoquine » 17 Авг 2015, 15:54

Ама пък колко сте алчни, не смятам, че човек, който е спечелил толкова пари може да е щастлив, някак малко са осъзнатите хора!
LaCoquine

Re: Умеете ли да се радвате на чуждото щастие?

Мнениеот веселказасмяна » 21 Авг 2015, 14:47

Не зная дали сте попадали, т.е. няма как да не сте, но съществуват един тип хора, които толкова много се радват за теб през цялото време, в същото това в ума им настава водопад от негативи по наш адрес. Така че без много да се питаме, просто можем да си го показваме :)
веселказасмяна

Мнениеот mix_twix » 03 Сеп 2015, 16:25

LaCoquine написа:Ама пък колко сте алчни, не смятам, че човек, който е спечелил толкова пари може да е щастлив, някак малко са осъзнатите хора!

Е хубаво, спечели и ги върни, кажи гадно ми е, даже няма кво да ги връщаш, дай ги на мен аз ще нося тва бреме вместо тебе. :lol:
Аватар
mix_twix

Мнениеот Lisandra » 04 Сеп 2015, 11:24

mix_twix написа:
LaCoquine написа:Ама пък колко сте алчни, не смятам, че човек, който е спечелил толкова пари може да е щастлив, някак малко са осъзнатите хора!

Е хубаво, спечели и ги върни, кажи гадно ми е, даже няма кво да ги връщаш, дай ги на мен аз ще нося тва бреме вместо тебе. :lol:

Май опашка от желаещи ще се получи, да отбележа, че съм втора, може да ги разделим по братски... :lol:
Lisandra

Мнениеот rabotnata pchela » 04 Сеп 2015, 12:02

Е, мисля, че големите печалби имат своето нещастие и носят много негативна енергия, но ако е прилична печалба не е кой знае какво.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Lisandra » 08 Сеп 2015, 17:23

rabotnata pchela написа:Е, мисля, че големите печалби имат своето нещастие и носят много негативна енергия, но ако е прилична печалба не е кой знае какво.

Така се успокояваме, тези, които не печелим... :)
Lisandra

Мнениеот Monika_Spasova » 08 Сеп 2015, 18:48

Lisandra написа:
rabotnata pchela написа:Е, мисля, че големите печалби имат своето нещастие и носят много негативна енергия, но ако е прилична печалба не е кой знае какво.

И това е така, нали! :lol: Ама как им завиждаме на тея, дето печеляяят, гадините гадни бе! :mrgreen:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Pacienti » 09 Сеп 2015, 11:53

Monika_Spasova написа:
Lisandra написа:

И това е така, нали! :lol: Ама как им завиждаме на тея, дето печеляяят, гадините гадни бе! :mrgreen:

Направо се изяждаме от завист :lol:
Pacienti

Мнениеот Pipilota » 09 Сеп 2015, 14:06

Аз по-скоро си казвам че може би и аз някога ще спечеля нещо, но ми е по-сладко ако съм го постигнала асма, макар че надали ще каже "абе неща!" :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Lisandra » 09 Сеп 2015, 14:42

Pipilota написа:Аз по-скоро си казвам че може би и аз някога ще спечеля нещо, но ми е по-сладко ако съм го постигнала асма, макар че надали ще каже "абе неща!" :mrgreen:

Така е, много съм горда когато постигна нещо сама!
Lisandra

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски