Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Искам хубав тен - солариум, автобронзант или друго да избера?

28 Мар 2019, 11:11

Аз не бих легнала доброволно в солариум, заради рисковете от рак, пък и заради преждевременното състаряване на кожата, предизвикано от почерняването:
Да не говорим, че и лежането край басейна и печенето на плажа също не е най-безопасното нещо. Правя си слънчеви бани само надвечер или рано сутрин. Никога в най-жежките часове.
Всеки сам си преценява рисковете - аз лично познавам човек с меланома и предпочитам да си ходя бяла, отколкото да рискувам :sad:

28 Мар 2019, 11:12

Wella, може ли малко информация за тези хапчета, щом са и натурални. Как се казват и къде могат да се намерят?

28 Мар 2019, 11:34

Не всички автобронзанти - къндишънъри имат незабавен ефект. За незабавен ефект можеш да изпробваш автобронзант спрейове, които после се измиват. :thumbup:

28 Мар 2019, 11:38

Заклет фен съм на солариумите и общо взето си ходя черна от зимата още :bump:
На Джонсън го ползвах миналата година, в началото бях доволна, но в никакъв случай не трябва да се потиш - съсипах си едни дрехи за тренировка. И е за предпочитане да не си слагаш бели дрехи и бельо.
С две думи: автобронзантите не са си работа. :lol: Почти всички марки съм ползвала и не съм попадала на такъв, който да не цапа. И всички смърдят на едно и също гадно нещо...

28 Мар 2019, 11:43

Аз си ходя с аристократичен тен вече няколко години, разбирай бяла кожа :lol: Аз хич не обичам да се пека, а в басейн и на сила не може да ме вкара човек.
Честно казано, най-обичам да се къпя в морето, към края на деня, когато водата е топла, по плажа няма никой и е безкарайно спокойно. :smile:

28 Мар 2019, 11:50

Glow, Оро Тен се казват. Преди си ги купувах от Англия. Миналия месец реших да правя отново поръчка от английския сайт, но ги открих тук във Фрамар:
https://apteka.framar.bg/30015810/%D0%B ... 0%B9%D0%B4

28 Мар 2019, 11:51

Ненавиждам бялата кожа. Започвам солариума от средата на май. На морето ползвам Виши с висок фактор.
Автобронзанти не ползвам.
Довери се на опитен соларен специалист и ще си ок.

28 Мар 2019, 11:55

Миналото лято се наложи да тичам по разни неприятни кабинети заради една бенка на гърба ми.
Тен по рождение не ми липсва, но и да бях бяла, нямаше да рискувам след това премеждие с бенката.
Момичета, съвсем сериозно - внимавайте с това печене по плажове и особено по солариуми.
Вземайте мазила с по-висок фактор, защото положението си е сериозно.
Аз съм с по-мургава кожа и никога преди години не съм имала проблеми с изгаряния, почернявам си от няколко слънчеви бани. Обаче през последните години наистина слънцето е станало "по-лошо", защото без да прекалявам с печенето, изгарям.

28 Мар 2019, 14:52

От автобронзанта почти съм се отказала. Слагах си миналото лято, но някак си не ми харесваше цвета - жълтеникав, а не шоколадов и това си е.
Ще разчитам слънцето да си свърши работата тази година.

28 Мар 2019, 17:08

Брей, какво ли няма да измислят вече и хапчета за тен имало. Аз лично предпочитам слънцето, ама и на другите методи съм се доверявала в миналото. Ама да си кажа честно ей такива хапчета не бях и чувал,а че има. Тъй ми събудихте любопитството с тях, че още утре ще тичам да си ги купя. А колко време трябва да се пият и колко време държи ефекта от тях?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7