Добави отговор

Re: Изпотяване - как да се справим с дискомфорта?

24 Окт 2011, 21:33

Тези стикове на Фа не оставят ли бели следи по дрехите?

25 Окт 2011, 14:25

В аптеката има много видове дезодоранти за тези цели, дори са с по-лека и ненатрапчива миризма. Една приятелка използваше на виши и каза, че е много доволна.

25 Окт 2011, 16:08

Тези от аптеките също са много добри, аз имам спрей на SVR Laboratoires. Без парфюм и алкохол е. Страшно нежен към кожата.

25 Окт 2011, 16:36

valiart написа:Тези стикове на Фа не оставят ли бели следи по дрехите?

Оставят как да не оставят! Рол он-ите не оставят!

28 Окт 2011, 22:48

Bella написа:
valiart написа:Тези стикове на Фа не оставят ли бели следи по дрехите?

Оставят как да не оставят! Рол он-ите не оставят!

Аз за това не ги харесвам стиковете, на Фа,...Сол, Ла, Си , До...после дрехите ти на нищо не приличат, целите на петна.

29 Окт 2011, 13:49

Нищо не ми помага! Ужасно е! Мразя дезодоранти, за рол они да не говорим.....

07 Ное 2011, 19:51

Ползвам стик на РЕКСОНА СТИК ЕКСТРА КУУЛ МЪЖЕ и редовно обезкосмяване :D Потенето е начина да се охлади организма ни,често се потим когато сме подложени на стрес,при различни хормонални заболявания,тежки физически натоварвания,отделянето на пот може да стигне до 2 литра в продължение на 3-4 часа.Ако не се потим пак е проблем, през горещите дни можем да получим топлинен удар.Важно е да се знае че потта не е вода а секрет, прозрачна течност с характерен мирис.Мисля че с добрата хигиена и козметика можем да се справим с дискомфорта.

17 Ное 2011, 13:13

vaksina написа:Ползвам стик на РЕКСОНА СТИК ЕКСТРА КУУЛ МЪЖЕ и редовно обезкосмяване :D Потенето е начина да се охлади организма ни,често се потим когато сме подложени на стрес,при различни хормонални заболявания,тежки физически натоварвания,отделянето на пот може да стигне до 2 литра в продължение на 3-4 часа.Ако не се потим пак е проблем, през горещите дни можем да получим топлинен удар.Важно е да се знае че потта не е вода а секрет, прозрачна течност с характерен мирис.Мисля че с добрата хигиена и козметика можем да се справим с дискомфорта.

Аз също ползвам стик Рексона, но искам да попитам, на съпругът ми ръцете се потят ужасно много. Този дискомфорт как да преборим?

25 Ное 2011, 23:18

И аз ползвам само Рексона стик от много години и съм много доволна. Не оставят следи по дрехите и ухаят много приятно,

25 Ное 2011, 23:27

Каквото и да си говорим, редовното вземане на душ си е най-доброто. А е супер гадно да ти замирише на пот, смесена с някакъв дезодориращ спрей. Колкото и да се пръска, оправяне на проблема няма.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6