28 Ное 2011, 21:14
valiart написа:Каквото и да си говорим, редовното вземане на душ си е най-доброто. А е супер гадно да ти замирише на пот, смесена с някакъв дезодориращ спрей. Колкото и да се пръска, оправяне на проблема няма.
29 Ное 2011, 00:10
сиско написа:valiart написа:Каквото и да си говорим, редовното вземане на душ си е най-доброто. А е супер гадно да ти замирише на пот, смесена с някакъв дезодориращ спрей. Колкото и да се пръска, оправяне на проблема няма.
Да, но е по-добре от колкото да мирише само на пот
30 Ное 2011, 12:43
05 Яну 2012, 22:07
08 Яну 2012, 14:24
Димка Кънева написа:Най-доброто средство, за което се сещам против изпотяване е поддържането на изрядна лична хигиена! Парфюмът не може да замести банята и чистите дрехи!
По-обилното потене се наблюдава по-често при хора с наднормено тегло, а и миризмата му е по-силна. Ако Вие сте от тях опитайте да регулирате теглото си!
Потенето е естествена реакция на охлаждане на организмът ни и предпазване от прегряване така че, няма как да го предотвратим, а и не трябва! То е най-бързият начин на изхвърляне на токсините от нашето тяло. Приемайте повече течности и се къпете често, сменяйте и облеклото си по-често, защото и то е източник на неприятна потна миризма...
19 Мар 2012, 12:28
сиско написа:Кристал - сух антиперспирант
Естествен материал – кристал, който след нанасянето му върху кожата не затваря порите и така позволява нормално потене. Действа 24 часа, няма мирис, а чрез нежния пилинг допълнително подобрява дишането на кожата и предотвратява гъбичните заболявания. Препоръчва се употребата му под мишниците, върху кожата на краката и слабините.
Някой пробвал ли е това, чувам доста добри отзиви за него.
21 Мар 2012, 13:28
03 Апр 2012, 14:22
Silvi написа:От години се доверявам на Гарние, стик, ролка, дезодорант - каквото и да е, но наистина има ефект.
03 Апр 2012, 15:26
the princess написа:Silvi написа:От години се доверявам на Гарние, стик, ролка, дезодорант - каквото и да е, но наистина има ефект.
Искам да те попитам така ли е какво казват в рекламата на Гарние, че предпазва от изпотяване 48 часа? Не е ли прекалено много това?
04 Апр 2012, 09:22
yoanna написа:Мен ако питате, това си зависи от организма на човек - някои хора въобще не се изпотяват, а други каквото и да използват не спират да се потят. Аз съм от вторите и наистина чувството е много неприятно, особено през летните жеги. Разбира се това, не е оправдание да не се поддържа добра хигиена. Мъжките ролкови дезодоранти най-много ми помагат в това отношение, но тези които са маркови /D&G например/. Вярно, не са евтини, но давам мило и драго да не се притеснявам, че ще имам петна от пот на дрехатаЗамисляла съм си дали да не пробвам с бебешка пудра и ако някой е използвал, ще съм му много благодарна да пише как точно се използва и дали има някакъв ефект.