от pretty_lady » 18 Яну 2014, 04:03
Здравейте! Ще обясня подробно своят проблем.
Получих травма вляво в областта на гръдния кош, до голямата кост, близо до гърдата. В първите дни получих болки в гърба,при вдишване болката се засилваше многократно, а след известно време се спуснаха и към кръста. Посетих хирург, който ме изпрати на рентгенова снимка, която показа, че всичко е нормално. Изписа ми Волтарен и Нимезил на сашета. Болката не премина, а започна да обхваща и лявата гърда. Определям болката като нервна и остра. Посетих мамолог, който опипа гърдата и заключи, че няма бучки и че травмата е причинила хормонални смущения. Изписа ми Герикапс и Невробекс. След като и този път болката не отмина посетих невролог, който ми назначи рентгенови изследвания на ребрата в областта до лявата гърда, които показаха: "S-образна скилиоза на торакалния отдел и дълговидна кифоза с център TX 6-7. Стеснени изглеждат дискалните пространства на нива TX6-TX9." Изписани ми бяха Стрезам, Милгамма, Паракофдал и Миг 400. Определено имам подобрение, въпреки че тази вечер за първи път след започването на приема на лекарствата, усетих отново лека нервна болка в областта на гърдата. Забелязвам асиметрия в областта на рамената, която вероятно се дължи на скилиозата, причинена от травмата. Искам да Ви попитам как бих могла да се лекувам след назначената диагноза? Има ли място за притеснение за гърдата,сърцето и белите дробове?