Изневярата. Дали да простим?

Re: Изневярата. Дали да простим?

Мнениеот The_The_Ramone » 16 Апр 2011, 20:56

southernsun написа:Най-погрешната стъпка когато има конфликт в една връзка е да се търси вината у другия. Въпроса тук е дали да простим изневярата? Хайде всеки да покаже колко е голямо сърцето му или колко е тесногръд.

Малко глупаво ми звучи. В момента на научаването, всеки отреагира импулсивно и не мисли. Един час след това или ти е станало по-страшно или вече не ти пука. Една година след това твърдо не ти пука.
Просто трябва са се мисли и да се знае...Едно търкане на мускулни тъкани с нервни окончания и ето, няколко хилядолетия въпроси... :lol:
The Game Will Never Be The Same
Аватар
The_The_Ramone

Мнениеот Рамела » 17 Апр 2011, 22:07

Една забележчица към анкетата...Според вас , когато мъжът изневерява, с кого изневерява ? Процентът на изневеряващите със собствения пол е пренебрежимо малък...Отговор б или както там се води по-скоро трябва да звучи ....цитирам по памет: Ако мъжът/жената си заслужава. В противен случай женската половина я издигнахте на необоснован пиадестал :lol: :lol:
Пък изневери е имало и ще има винаги ... всичко е въпрос на разбирания. Не мисля , че секса (ако секса с друг/а се приема като изневяра) , е от най-основните крепители на едно семейно партньорство . ;)
Рамела

Мнениеот perla197811 » 17 Апр 2011, 22:13

huanita написа:Изневярата е плътската изневяра! Инъче всички сме грешни и вероятно като мислим от време на време за Брат Пит изневеряваме, но изневярата е единствено физическият акт а не обикновените помисли.................

според мен плътските удоволствия не са изневяра .....изневярата е много по-сериозен "акт"!
Аватар
perla197811

Мнениеот southern_sun » 17 Апр 2011, 22:22

Рамела написа:Една забележчица към анкетата...Според вас , когато мъжът изневерява, с кого изневерява ? Процентът на изневеряващите със собствения пол е пренебрежимо малък...Отговор б или както там се води по-скоро трябва да звучи ....цитирам по памет: Ако мъжът/жената си заслужава. В противен случай женската половина я издигнахте на необоснован пиадестал :lol: :lol:
Пък изневери е имало и ще има винаги ... всичко е въпрос на разбирания. Не мисля , че секса (ако секса с друг/а се приема като изневяра) , е от най-основните крепители на едно семейно партньорство . ;)

Напълно подкрепям Рамела, а ако секса е крепителя в едно семейство след 30 годишен брак развод ли да следва? Знаем, че нашите родители не са така активни вече, а и ние вървим на там :lol:
Не смятам, че когато правим секс и си мислим за Брад Пит изневерявам на половинката си, както вече споменах изневярата за мен не е плътска.
southern_sun

Мнениеот Ivaylo » 17 Апр 2011, 23:07

perla197811 написа:според мен плътските удоволствия не са изневяра .....изневярата е много по-сериозен "акт"!

И да де, но ние мъжете сме романтични, аха само секс и ето, влюбили сме се... :lol:
При вас, дали е така? :roll:
Аватар
Ivaylo

Мнениеот southern_sun » 17 Апр 2011, 23:11

Е не всички мъже сте романтични!
southern_sun

Мнениеот фибоначи » 17 Апр 2011, 23:56

Това изневерявате ли ми звучи като пускат ли ви да се разхождате из двора на затвора без белезници и окови :D .мисля си а дали прадедите ни от хомо сапиенс са мислели за подобни неща, както и за това,че обществото ни все повече и повече се поставя в порядки в което за да се осъществява контрол му се вменяват положения в които то само да извършва такъв и да е подчинено на далеч по свободомислещи и трезвомислещите особи, които повярвайте ми този въпрос в техните среди не стои.Бъди верен за да си подчинен за да те управляваме за да те манипулираме защото ако не си знаеш ли кво ще стане а?е и какво трябва да става не знам.тук не визирам само сексуалните взаимоотношения разбира се.
фибоначи

Мнениеот huanita » 18 Апр 2011, 10:03

Излиза, че семейния човек може да си прави секс необезпокояван, защото ако си мисли за жена си по това време значи не е изневяра :lol:
Но ако не е кривил от пътя физически , но е харесвал комшийката 2 месеца, значи е изневерявал :lol:
huanita

Мнениеот southern_sun » 18 Апр 2011, 10:21

Е не е точно така! Ако съпругът ти/ или съпругата ти обича да кривва от правия път, но отношението му/и към теб не е променило по никакъв начин, защо да го наказваме. Човекът си има своите слабости!
southern_sun

Мнениеот bubulina » 18 Апр 2011, 14:24

Офф много сложен въпрос. И да се прости винаги идва натякването в някои моменти, така че ако наистина не можем да простим по-добре да не се правим на много добродушни. А пък и изневярата винаги е продиктувана от нещо. Ако уважаваш човекът до себе си,както и той теб, никога няма да го направиш.
bubulina

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски