Изневярата. Дали да простим?

Re: Изневярата. Дали да простим?

Мнениеот borkova » 09 Окт 2014, 10:19

За мен нещата стоят по този начин, дали съм егоцентрична, тесногръда, консервативна, въпреки че е безумно да се дават подобни определения на тази база, но явно имаш ядове за изливане, все тази, защото е явно, че и човека до мен е такъв и нещата са се наредили както си трябва. Но от едно нещо се опасявам, че този модел на поведение все повече се разпространява и в един момент, просто няма да съществува другия, а за мен това са част от ценностна система, която не мога да кажа, че вече съществува сред най-младите :cry: включая един ден и децата ми :(
borkova

Мнениеот Womanitka » 09 Окт 2014, 14:33

Морала на българина винаги е бил двоен.
И преди мъжа е кръшкал, че и жените де но по рядко. И преди пред двойката е имало проблеми, но за тях беше забранено да се говори, а развода беше тема табу.
Позволявам си да избухвам след като ти даваш определения на база моите разсъждения :) Щом за теб може значи може и за мен :)
Двойния аршин не го понасям не само в отношенията, но и в поведението. Колкото и да го отричате и да си заравяте главите в пясъка истината за човека е че е слаб, грешен. Затова обичаш ли достатъчно можеш да простиш иначе си разбиваш семейството. Моето е здраво защото мисля реално не изпадам в истерия от ревност и мъжа ми е на ясно че мога да простя всичко само не и неуважение и тормоз. По този повод се разбрахме отдавна. И тук ще цитирам Ванга :)
" Досега мъж курвар не съм видяла, виж жените обаче всяка втора УРУСПИЯ :) "
Та от тук може да помислим и по въпроса за "Кучката и вирнатата опашка" ;) Стара българска поговорка, като ще говорим за отминал морал :)
Ако е виновна "кучката" защо да се сърдим на псето, че е хукнало след опашката ???
Womanitka

Мнениеот borkova » 09 Окт 2014, 15:36

В крайна сметка, не разбрах - искаш да призная, че бракът ми е пълен провал, тъй като мъжа ми не ходи по "@#@#" :? интересни виждания :D :D както кажеш! Интересни мръсни цитати си хванала от Ванга - признавам ти го :D :D :D А, че човек е слаб, не съм отрекла, но работата не е в това - като е слаб и не е щастлив няма място в семейството. Наживяваш се до едно време, хоцкаш - до едно време, от там нататък, щом не си могъл да спреш и смяташ, че никога няма да можеш, щом не си пораснал, няма никакъв смисъл да се опитваш да се правиш на такъв! :|
borkova

Мнениеот Womanitka » 10 Окт 2014, 08:14

Не искам да признаваш, че брака ти е провал :) Искам да помислиш ако след 20години съвместен и ЩАСТЛИВ семеен живот разбереш, че мъжа ти е залитнал и е имал краткотрайна афера с кака - дългокрака :) ще му простиш ли :) Ще продължиш ли да го обичаш и да живееш с него или ще разбиеш семейството си защото той е кръшнал ???
Womanitka

Мнениеот borkova » 16 Окт 2014, 16:15

Womanitka написа:Не искам да признаваш, че брака ти е провал :) Искам да помислиш ако след 20години съвместен и ЩАСТЛИВ семеен живот разбереш, че мъжа ти е залитнал и е имал краткотрайна афера с кака - дългокрака :) ще му простиш ли :) Ще продължиш ли да го обичаш и да живееш с него или ще разбиеш семейството си защото той е кръшнал ???

Разбира се, че това, което представяш в момента ти като ситуация е приемливо! Ето разликите - не става въпрос за системно да ходи по каки - дългокраки и аз да се правя, че не ми пука, нали? :?: И не става въпрос да спи с една единствена кака - дългокрака и като го удари втория пубертет да реши, че това е жената на живота му. :idea:
Унизително ще е ако от петата година започне да не му се яде фазан с портокали, но пък много да ме обича и да не иска да се разделяме. Защото имах и такова гадже, което много ме обичаше, очевадно спеше, с която му падне и до днес, ако му се обадя, сигурно ще ми се моли да сме пак заедно, но би продължил по старата изпитана схема! :D Та от този период съм намразила подобни отношения или с един, или с никой, а ако си изградил нещо с някой и разбереш, че е направил грешка, просто в този случай има на какво да се опреш, за да му простиш, нали? :!:
borkova

Мнениеот Lollipop » 15 Ное 2014, 19:21

Не бих простила изневяра,дори и да е само "плътска", да няма вложени чувства, сякаш това го прави по-малкото зло... Та, не бих простила, за мен това е глупост, човек да се остави на нагона си, твърде е обидно,за да бъде простено!
Аватар
Lollipop

Re: Кое се смята за изневяра?

Мнениеот Lollipop » 18 Ное 2014, 17:04

Разбира се,че всичко свързано със сексуалния живот се смета като изневяра,защото останалото може да се прикрие като приятелство :)
Аватар
Lollipop

Re: Господа, какво ви кара да изневерявате?

Мнениеот S_Milenska » 26 Ное 2014, 14:05

Наистина се чудя защо изневеряват хората, чак е обидно! Като искаш да опрашват насам на там, защо не си прекратят отношенията с постоянния партньор? :roll:
Аватар
S_Milenska

Как да се държим, за да не се издадем, че сме изневерили?

Мнениеот rabotnata pchela » 26 Ное 2014, 17:29

Така с две думи да дадем някой друг съвет на дамите и господата, които попадат в такава ситуация :lol:

infidelity-300x228.jpg
infidelity-300x228.jpg (19.88 KiB) Прегледано 1287 пъти

Има ли трикове, с които могат да излъжат жените си и да прикрият изневярата?Или пък изобщо по какво да ги хванем, че са ни изневерили? Личат ли си лъжците в тази ситуация? :roll:
Много се чудя, ако на мен ми изневерят (пък знам ли мога и аз да го направя :roll: ),
как после да разпознаем кръшкащия? :idea: :twisted:
Вие изневерявали ли сте и как после прикривате следите, или пък имате ... глупостта да си признаете за изневярата? :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Re: Как да се държим, за да не се издадем, че сме изневерили?

Мнениеот silver933 » 26 Ное 2014, 17:51

Е, не е толкова трудно, малко подаръчета, повече обръщане на внимание вкъщи, разходки, срещи това онова, да я замотаеш, че е единствената и толкова. Най-важното е обаче да не се срещат двете жени :!: :mrgreen:
Аватар
silver933

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски