04 Юни 2015, 10:22
Аз не си падам по изневерите, ако не ми харесва някоя жена вече късам с нея, не й изневерявам.
04 Юни 2015, 14:10
Krum написа:Аз не си падам по изневерите, ако не ми харесва някоя жена вече късам с нея, не й изневерявам.
Така и трябва да е! Жалко е, ако се лъжете. Не знам защо хората си изневеряват
09 Юни 2015, 15:53
Всичко е за бройката, ако някоя се излъже да се върже що да не я закачи мъжа ви, дреме му на него, че е обвързан или че има семейство..
10 Юни 2015, 10:10
marsu написа:Всичко е за бройката, ако някоя се излъже да се върже що да не я закачи мъжа ви, дреме му на него, че е обвързан или че има семейство..
Не е вярно това. Може да залитаме от време на време за да си докажем, че още ни бива, но не е като да преследваме бройката колкото да сме 'ударили' нещо.
11 Юни 2015, 09:40
Ако питаме жените то един куп неща ни карат постоянно да им изневеряваме и едва ли не само дебнем да е..м, което хич не е така, но ако ми се отдаде възможност на мен не се замислям много.
18 Юни 2015, 10:32
silver933 написа:Ако питаме жените то един куп неща ни карат постоянно да им изневеряваме и едва ли не само дебнем да е..м, което хич не е така, но ако ми се отдаде възможност на мен не се замислям много.

и аз тва казвам. след като има толкова много, които са готови да си легнат с тебе, да не съм монах че да съм само с една, важното е въпросната една да не разбере останалото е лесно :Р
22 Юни 2015, 13:38
Anka написа:Ако много го обичам човека бих простила, но и аз не вярвам, че после всичко ще е както преди..

Изобщо не трябва да я има цялата игра на както преди, това е ненормално и извратено и не е логично да се прощава.
22 Юни 2015, 16:28
Кефя се обаче на доброто обяснение от SIlver

Точно така трябва да се държи човек, когато е сгазил лука.
24 Юни 2015, 10:52
А що не се попитате, дали ние бихме ви простили изневярата, жените толкова кръшкат, че не е истина просто, само че не си го признават.
25 Юни 2015, 21:30
Не бих простила подобно нещо, това е гнусно и обидно както за мен, така и за човека, който го е направил. Ако аз изневеря набързо ще си призная, не мога да търпя и да не кажа нищо.