Изневярата. Дали да простим?

Re: Как усещате, че партньорът ви "кръшка"? И какво правите след това...?

Мнениеот fairy » 12 Май 2016, 10:52

Не знам кое е по-препоръчително - да си го върнеш като и ти изневериш или като му вдигнеш скандал :mrgreen: . Всеки случай това си е сериозен трус в едни отношения.
fairy

Re: Как да се държим, за да не се издадем, че сме изневерили?

Мнениеот Anka » 01 Юни 2016, 14:33

Е,изневериш ли прикриваш следите и толкова, не търсиш под вола теле. :) Важното е само да не се разчува и никой да не знае. :)
Аватар
Anka

Мнениеот balsam » 03 Юни 2016, 15:38

Тогава хората са много изобретателни и пхравят всичко възможно да не ги хванат :lol: . Както имаше една приказка, дори и на калъп да те хванат, не признавай :lol: .
balsam

Мнениеот miron » 03 Юни 2016, 15:41

Има си начини за всичко, сякаш да не можеш да прикриеш някаква връзка или познанство, което е станало е станало, не е нужно всички да разбират, особено пък ако се е случило в друг град, какво толкова е станало.. :)
miron

Мнениеот lussy » 06 Юни 2016, 14:54

Не знам дали е възможно изобщо да не се разбере дадена лъжа или изневяра. Дори и след години доста неочаквано тайните обичат да изкачат на светло. Да, за момента може да се размине, но няма гаранция, че след време няма да лъсне истината и тонай-често става по най-неочаквания и балъшки начин.
lussy

Мнениеот Lollipop » 22 Юни 2016, 14:08

fairy написа:Не знам кое е по-препоръчително - да си го върнеш като и ти изневериш или като му вдигнеш скандал :mrgreen: . Всеки случай това си е сериозен трус в едни отношения.

Няма правилно решение, това е като да счупиш кана и после да се чудиш дали да я залепиш с тикло или с лекопласт, кое ще е по-добре. Като цяло се разрушават отношенията, стига се до скандали и после няма бъдеще, освен ако незнайно как се превъзмогне.
Аватар
Lollipop

Мнениеот annydance » 24 Юни 2016, 12:30

След това раздяла, развод и всеки по пътя си. Аз не знам как бих преглътнала такова нещо.
annydance

Мнениеот Mon_ton » 07 Юли 2016, 16:12

lussy написа:Не знам дали е възможно изобщо да не се разбере дадена лъжа или изневяра. Дори и след години доста неочаквано тайните обичат да изкачат на светло. Да, за момента може да се размине, но няма гаранция, че след време няма да лъсне истината и тонай-често става по най-неочаквания и балъшки начин.

Има нещо вярно, я някой ще те е видял, я нещо друго и веднага се разбира!
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Lyomi » 08 Юли 2016, 10:44

Ако е само еднократна изневяра, как ще се разбере? Изневерилият ще се прави, че нищо не се е случило, а половинката му няма как да усети. Нещата стават по-сложни, ако изневярата е системна.
Lyomi

Мнениеот Lili_pili » 27 Юли 2016, 14:43

Не знам, защо, ако той кръшка и видиш ли ти трябва да му искаш разрешение да направиш същото.. :) да си гледа работата, както са казали! КАКвото почукало, такова се обадило, гледай собственото си удоволствие и ако искаш да се разделите направи го! Как ще търпиш някой да ти изневерява!? Това е най-грозното,което може да се случи на човек!
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски