Това вече си зависи от хората, има и случаи, където не се повтаря. Това, че при едни е станало така, не значи, че и при други ще стане същото. Това са сложни взаимоотношения, в които или ги развиваме към по-добро, или трябва да прекъснем.
На мен ми харесва тръпката, която има, и факта, че изпитваш нещо ново, което иначе го няма. Когато си дълги години с една жена има еднообразие, скука, рутина, всичко става "купи хляб", няма еротика, страст, няма нищо ново. За мен това е начин на разообразие и някакво готино преживяване, без да влагам голям смисъл в него.
Всеки мъж си търси причина да изневери в един момент, особено ако вече жената не го привлича сексуално и най-вече не отговаря на неговите нужди и смятам, че всяка двойка минава през такъв период, когато им се родят деца и те изтощават майката. Мъжете искат веднага да получат секс, а жената има нужда от почивка.
За едни мъже изневярата е тръпка и защото могат, няма нищо общо с жена им и отношението към нея. За други начин да бъдат оценени и да получат това, което нямат в семейното гнездо. А пък има и такива, които просто не изневеряват.
За зимата се съмнявам, че чак пик има на изневерите. Студено, всеки гледа да се прибере на топло вкъщи. Кой ще му се разправя да обикаля по хотели, мотели и чужди къщи ?
lini_leni написа:За зимата се съмнявам, че чак пик има на изневерите. Студено, всеки гледа да се прибере на топло вкъщи. Кой ще му се разправя да обикаля по хотели, мотели и чужди къщи ?
ха, какво значение има, жената ако не е на кеф, и хайде на бързо някъде да се стоплим!