Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
25 Фев 2013, 18:16
Елегантни или удобни обувки да изберем!?

Вие За какви сте?
25 Фев 2013, 21:39
С две ръце съм за удобни

Елегантните само по някакъв по-специален повод, защото предпочитам да ми е удобно на крачетата, отколкото да действам на принципа "Трай бабо за хубост"
27 Фев 2013, 00:24
Зависи от повода. За всекидневие или работа бих предпочела удобни. Ако ще трябва да избирам само за парти- може и да се прежаля да са само елегантни, бих си охкала цяла вечер, но ....все пак овациите са по-важни
Честно казано, най-добре и елегантни и удобни- чудесна комбинация.
28 Фев 2013, 11:03
От няколко години май и аз съм за удобните. Макар да не ми се получава често.
08 Яну 2015, 14:51
Напоследък когато избирам обувки си избирам все... уж елегантно-удобни. Примерно боти с платформа, ежедневни обувки на ток, голяма грешка. Много рядко се случва да ми станат удобни такива обувки, все ми е некомфортно. Предпочитам равни или на съвсем ниска подметка, а когато става въпрос за елегантен повод вече е друго.
09 Яну 2015, 12:39
Винаги съм на елегантни обувки, ако ще да стоя едвам на краката си, начина по който изглеждаме, особено на работа е много важен, а и ако водим разговори с клиенти е задължително да изглеждаме добре.
09 Фев 2015, 15:49
Аз избирам винаги елегантните, по-добре да изглеждам добре, удобството се търпи.
20 Апр 2015, 13:01
Отдавна мисля повече за краката си, отколкото за това, какво ще си помислят хората около мен като ме видят. Последно ми се изкривиха краката с едни високи обувки.
20 Апр 2015, 13:42
Разбира се, повече залагам на елегантността пред удобството. Много е важно за мен как изглеждам и аз и краката ми през работните дни.
20 Апр 2015, 14:50
Жените с кецове изглеждат много по-яко от тези, които се катерят по разни токчета в ежедневието си