Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
06 Мар 2013, 17:58
djudjanka написа: А има ли ползва от тези витамини, които си пила? Чувала съм от познати, че и скъпи и евтини съдържат еднакви съставки, но разликата е във фирмата производител.
На мен ми действат добре-ноктите ми не са толкова чупливи, косата сякаш по-малко цъфти.
Относно производителя-евтини добавки НЕ купувам. Според мен да вземеш евтино е все едно да предпочетеш например.....колбас от 2 лв. пред такъв от 20лв. Така де- все пак приемаш витамините вътрешно,хубаво е да бъдат предпочетени утвърдили се на пазара фирми.
Друго- дори и съставките да са едни и същи, важна е и технологията на производство.
Какво гледам още:
-сертификати
-използваните допълнителни вещества
27 Ное 2014, 15:23
Според мен зависи от производителя на добавките. Ако са проверени и сигурни не би трябвало да има притеснения от такива странични ефекти.
21 Сеп 2016, 16:36
Аз не съм забелязала подобни проблеми, но и не пия толкова често нито за коса и нокти, нито за нещо друго.
27 Сеп 2016, 10:51
По-скоро, че пиенето на витамини отваря апетита. Ако тези добавки съдържат комбинация с много витамини, може би да има влияние над апетита и от там да някои хора да качват.
27 Сеп 2016, 11:29
В тях обикновено има цинк, някои витамини от В групата, колаген и още някои "подобрители" като някоя и друга билка. Едва ли те могат да водят чак до напълняване.
29 Сеп 2016, 12:07
Има някои, които повишават апетита. Пила съм Геритамин и от тях доста съм огладнявала.
23 Мар 2017, 11:26
Може да е заради някои витамини, но си има увеличение на глада и килограми се качват почти от всички добавки за коса и нокти. По-добре с маски и натурални продукти да се опитвате да повишите здравето на косъма и ноктите, особено ако напълняването не е желателно или един вид "възможно" да бъде "поето" от тялото.
10 Юли 2017, 09:20
Винаги съм имала доста чупливи нокти. По тази причина от няколко месеца си поръчвам от формула HAIR, SKIN & NAILS. Не съм качила килограмите от капсулите, надявам се така да бъде и за напред. За други добавки не мога да кажа дали имат такъв ефект, най-добре е да се прочете листовката, ако има такава.
10 Юли 2017, 10:41
А виждаш ли ефект и какъв ти беше проблема, че реши да си вземеш капсули?
10 Юли 2017, 14:19
Аз съм пилаи веднага се отразява на апетита, не знам защо така, но винаги се пълнее, то като си гледен, как да не напълнеешш..