Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
02 Дек 2016, 03:08
Последната дреха, която си купих, беше едно бяло поло с прозрачна дантелена част над бюста - много обичам дрехи с дантели и супер много ми харесва.

Много е ефектно.
02 Дек 2016, 11:04
rose_92 написа:Последната дреха, която си купих, беше едно бяло поло с прозрачна дантелена част над бюста - много обичам дрехи с дантели и супер много ми харесва.

Много е ефектно.
Да, ик аз много обичам да виждам дантели..
02 Дек 2016, 14:57
Krum написа:rose_92 написа:Последната дреха, която си купих, беше едно бяло поло с прозрачна дантелена част над бюста - много обичам дрехи с дантели и супер много ми харесва.

Много е ефектно.
Да, ик аз много обичам да виждам дантели..

Е, значи и на мъжете има харесват.

Не че ако не ви харесваха нямаше да си ги нося де ама все пак.
02 Дек 2016, 15:38
О, мъжете май си умирата за дантели, но аз не ги харесвам изобщо, толкова ми е.. грозно. :) Предпочитам красива памучна дреха, пред дантелите.. само тези потници от теранова с дантеления гръб ми харесват и то това е единственото такова, което съм харесвала от години.
02 Дек 2016, 20:33
Elica написа:О, мъжете май си умирата за дантели, но аз не ги харесвам изобщо, толкова ми е.. грозно. :) Предпочитам красива памучна дреха, пред дантелите.. само тези потници от теранова с дантеления гръб ми харесват и то това е единственото такова, което съм харесвала от години.
В Теранова и Калиопе често намирам такива находки с дантели и то доста евтино. Другият ми любим магазин с дрехи с дантели е български - Кико. Там по принцип няма много хубави дрехи, но тези с дантели са им уникални.
05 Дек 2016, 13:39
Вчера се сдобих със страхотно палто, купих си го от Waikiki, много съм доволна от покупката си.
06 Дек 2016, 16:31
Monika_Spasova написа:Вчера се сдобих със страхотно палто, купих си го от Waikiki, много съм доволна от покупката си.
И на мен ми харесват там, най-вече това, че имат много готини дрешки и за бременни дами, в които се обличам сега
27 Дек 2016, 17:18
И аз си купих палто последно, че зимата ме хвана неподготвена (и аз като българските политици и снега), но ми се ще да си намеря и други дрехи, но вече ще се оглеждам към пролетния сезон.
27 Дек 2016, 18:08
Вчера си купих една много готина блуза, мекичка, не е много плътна, че в офиса е жега

.
28 Дек 2016, 11:33
Последно си купих клин, уж беше голям размер,не става и на дъщеря ми.

По-скоро е за 7-8 годишно дете.