Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Защо мъжете се страхуват от сексуалността на жените?

06 Мар 2013, 12:44

Привет!Интересувам се защо един мъж може да се страхува от сексуалността на жена, която иначе твърди, че харесва. Според мен това не е нормално, на каквото и да се дължи. Ако, например, мъжът се страхува, че жената не вижда нищо друго в него, освен сексуален обект, той винаги може да промени това, ако иска. Ако просто избира да се страхува, той значи се оттегля от пътя към нея. Какво мислите, мъже?

Re: Защо мъжете се страхуват от сексуалността на жените?

07 Мар 2013, 11:39

Много странно ми прозвуча това - мъж да се страхува от женската сексуалност. Обикновено е обратното :)

22 Май 2013, 09:49

И на мен ми е странно да се страхува от това, по-скоро трябва да се радва. :) Иначе това, което ми идва на ум, е че може би се притеснява да не му изневери. Мъжете да кажат :P

22 Май 2013, 12:02

И на мен ми е странно да се страхува от това, по-скоро трябва да се радва. :) Иначе това, което ми идва на ум, е че може би се притеснява да не му изневери. Мъжете да кажат :P
Те не биха си признали, че се страхуват :P

21 Юни 2013, 11:38

Кои мъже се страхуват? Аз не съм на същото мнение. Като ценител на женската сексуалност мога да изпиша доста тук, но ще се задоволя с думите, че не всички мъже се страхуват. Напротив - има и такива, които я търсят, откриват и споделят ;)

24 Юни 2013, 11:26

Аз също смятам, че истинските мъже умеят да ценят сексуалността и чара на жената. Що се отнася до тези, които се страхуват, то те са чисто и просто страхливци във всяко едно отношение...

02 Юли 2013, 15:12

Желая да допълня, че не се страхуваме и от емоционални жени. Все разправят, че мъжете се шашкат, когато една жена си позволи да демонстрира емоции. Само че не е така. Нито мразим емоционалните жени, нито ни е страх от тях. Просто се дразним, когато не успяват да обяснят какво чувстват, но очакват от нас да ги разберем. ;)

01 Авг 2013, 13:09

Аз не се страхувам. Дайте ми ги тези сексуалните :oops: ;)

07 Яну 2015, 17:26

pesho написа:Аз не се страхувам. Дайте ми ги тези сексуалните :oops: ;)

Всички питате за тях ;) И а зсега разбирам, че мъжете се страхуват от жените, сексуалните ;)

07 Яну 2015, 18:07

О, сегашните мъже не вярвам да се страхуват, вижте едно време беше друго, когато аз се залюбвах с моя мъж преди 20 години. Тогава нещата бяха такива, че ако си малко по-настоятелна или разкрепостена в леглото, то мъжете се плашеха. Сега младите правят много секс и с различни партньори, няма как мъжете да се страхуват, дори се радват на сексуални жени :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6