Най-оригиналният подарък за 8-ми март - съвети и идеи

Re: Най-оригиналният подарък за 8-ми март - съвети и идеи

Мнениеот Slavena » 04 Авг 2015, 14:34

mix_twix написа:Миналата година на 8 март бях организирал романтичен уикенд в хотел в града дори:) беше супер, много добре си починахме, гаджето не подозираше ;)

много добре си измислил, кога ли и на мен ще ми се случи, на мен ми подаряват само цветя и някоя плюшена играчка, после минаваме на темата секс...
Slavena

Мнениеот mix_twix » 09 Сеп 2015, 11:53

Slavena написа:
mix_twix написа:Миналата година на 8 март бях организирал романтичен уикенд в хотел в града дори:) беше супер, много добре си починахме, гаджето не подозираше ;)

много добре си измислил, кога ли и на мен ще ми се случи, на мен ми подаряват само цветя и някоя плюшена играчка, после минаваме на темата секс...

То за това се борим всичките, нали знаеш, ама да малко хора проявяват изобретателност, моите приятели масово това подаряват плюшена играчка и тва е. :)
Аватар
mix_twix

Мнениеот Slavena » 06 Окт 2015, 11:01

е тя плюшената играчка е повече от задължителна...
Slavena

Мнениеот Harmony » 06 Окт 2015, 11:19

М, аз не смятам, че като е определен тази дата за празник трябва да се очаква някакъв жест от страна на мъжете, най-много се радвам, когато ме отвлекат без повод извън града на романтично пътуване :idea:
Аватар
Harmony

Мнениеот Pipilota » 13 Окт 2015, 15:44

Harmony написа:М, аз не смятам, че като е определен тази дата за празник трябва да се очаква някакъв жест от страна на мъжете, най-много се радвам, когато ме отвлекат без повод извън града на романтично пътуване :idea:

Да, хубаво е да има романтика, но мъжете рядко се сещат и на 8 март носят цветя, това за тях е достатъчно. :roll:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Ваня Стойчева » 13 Окт 2015, 20:06

Tinki написа:Подаръците винаги са много лично нещо, зависи от интересите и предпочитанията на жената. Аз примерно много харесвам бели рози, и то не само на 8ми март

Класиката са червени рози! :mrgreen:
A aз имам едни познати, на които мъжът винаги подарява едно и също на жена си - плюшена играчка и така вече години наред. А тя винаги им се радва и смята, че това е огромно проявление на любов и така на всеки всеки 8 март и 14 февруари. :) А дори напоследък заявява "дори и да ти купя всички плюшени играчки кво от тва" хаха :))
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Ginger » 14 Окт 2015, 17:05

Ваня Стойчева написа:
Tinki написа:Подаръците винаги са много лично нещо, зависи от интересите и предпочитанията на жената. Аз примерно много харесвам бели рози, и то не само на 8ми март

Класиката са червени рози! :mrgreen:
A aз имам едни познати, на които мъжът винаги подарява едно и също на жена си - плюшена играчка и така вече години наред. А тя винаги им се радва и смята, че това е огромно проявление на любов и така на всеки всеки 8 март и 14 февруари. :) А дори напоследък заявява "дори и да ти купя всички плюшени играчки кво от тва" хаха :))

Ние си взимаме по хубаво бутилка вино на човек, е, не е задължително да ги изпиваме, но като се отплеснем на приказка... тя вечерта си заминава, както и бутилката на мъжа ми :D
Ginger

Мнениеот rabotnata pchela » 15 Окт 2015, 10:52

Аз лично ненавиждам цветя. Такива истории като да ми цъфне на вратата с някой голям букет ме изприщват. :) предпочитам нещо мило и от сърце, което наистина ще ми харесва, а не плюшена играчка и цветя, асмо защото останалите така правят.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Ваня Стойчева » 15 Окт 2015, 15:52

Лошо няма да има хубави подаръци и т.н. и всичко да е поднесено с желание и любов ;)
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Slavena » 16 Окт 2015, 09:44

Harmony написа:М, аз не смятам, че като е определен тази дата за празник трябва да се очаква някакъв жест от страна на мъжете, най-много се радвам, когато ме отвлекат без повод извън града на романтично пътуване :idea:

То остава и на 8 март да не ти подари нищо мъжа и да не направи нещо специално и чакай в друг ден да се сети..
Slavena

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски