Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
11 Авг 2013, 11:27
доста чифтове имам, не им знам точната бройка. със сигурност са над 20, но някои от тях вече са демоде и почти не ги нося
05 Фев 2016, 15:52
Аз не мога да се отърва от старите обувки, не знам какво да ги правя. Някои са още хубави, но не ги нося, защото са демоде
05 Фев 2016, 16:50
klara написа:Аз не мога да се отърва от старите обувки, не знам какво да ги правя. Някои са още хубави, но не ги нося, защото са демоде

Проблемът на всяка жена.. има много обувки, които не й харесват, същото е и с дрехите в гардероба, нали
08 Фев 2016, 14:04
asdddwww написа:klara написа:Аз не мога да се отърва от старите обувки, не знам какво да ги правя. Някои са още хубави, но не ги нося, защото са демоде

Проблемът на всяка жена.. има много обувки, които не й харесват, същото е и с дрехите в гардероба, нали

Точно! И това си е сериозен проблем!
02 Сеп 2016, 09:48
имам 8 чифта спортни и сандали и и 6 чифта с токчета + още един, който си купих миналата седмица - за есента, на Мат стар са
обувките , но надявамс е ще изкарат ... лично на мен са ми достатъчно толкова мн обувки, но винаги има място з аоще един чифт кецове в колекцията
02 Сеп 2016, 12:17
Аз като си купя обувки и ги нося до последно, докогато издържат

. Сега трябва да си купувам за есента, че имам един-два чифта.
08 Сеп 2016, 19:00
В момента около 15.
09 Сеп 2016, 09:32
Май не мога да ги преброя на двете ръце моите

. Пазя си дори старите, които на нося вече.
29 Сеп 2016, 10:14
Аз имам 10 чифта.
29 Сеп 2016, 10:59
1 зимни, 1 пролет/есен и за лятото вече нямам. Имам 1 джапанки и това е. Мисля да си купя кецове/маратонки за разходки, но не се очертава да е скоро. не виждам смисъл да се затрупам с хиляди обувки, които да са ми неудобни през цялото време. ;)