Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
Правила на форума
Добави отговор

Re: Колко чифта обувки имате?

11 Авг 2013, 11:27

доста чифтове имам, не им знам точната бройка. със сигурност са над 20, но някои от тях вече са демоде и почти не ги нося

05 Фев 2016, 15:52

Аз не мога да се отърва от старите обувки, не знам какво да ги правя. Някои са още хубави, но не ги нося, защото са демоде :sad:

05 Фев 2016, 16:50

klara написа:Аз не мога да се отърва от старите обувки, не знам какво да ги правя. Някои са още хубави, но не ги нося, защото са демоде :sad:

Проблемът на всяка жена.. има много обувки, които не й харесват, същото е и с дрехите в гардероба, нали :lol:

08 Фев 2016, 14:04

asdddwww написа:
klara написа:Аз не мога да се отърва от старите обувки, не знам какво да ги правя. Някои са още хубави, но не ги нося, защото са демоде :sad:

Проблемът на всяка жена.. има много обувки, които не й харесват, същото е и с дрехите в гардероба, нали :lol:

Точно! И това си е сериозен проблем! :mrgreen:

02 Сеп 2016, 09:48

имам 8 чифта спортни и сандали и и 6 чифта с токчета + още един, който си купих миналата седмица - за есента, на Мат стар са обувките , но надявамс е ще изкарат ... лично на мен са ми достатъчно толкова мн обувки, но винаги има място з аоще един чифт кецове в колекцията :grin:

02 Сеп 2016, 12:17

Аз като си купя обувки и ги нося до последно, докогато издържат :mrgreen: . Сега трябва да си купувам за есента, че имам един-два чифта.

08 Сеп 2016, 19:00

В момента около 15.

09 Сеп 2016, 09:32

Май не мога да ги преброя на двете ръце моите :smile: . Пазя си дори старите, които на нося вече.

29 Сеп 2016, 10:14

Аз имам 10 чифта.

29 Сеп 2016, 10:59

1 зимни, 1 пролет/есен и за лятото вече нямам. Имам 1 джапанки и това е. Мисля да си купя кецове/маратонки за разходки, но не се очертава да е скоро. не виждам смисъл да се затрупам с хиляди обувки, които да са ми неудобни през цялото време. ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6