Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
Правила на форума
Добави отговор

Re: Колко чифта обувки имате?

08 Яну 2017, 16:42

+1 чифт за Новата година :grin:

08 Яну 2017, 18:06

denislavahristova написа:+1 чифт за Новата година :grin:

А така, то за поводите ако няма! Аз си купих ботуши тип чорап, сещате ли се? Точно за нова година ги взех, много готини, но не стават за това студено време, но са много подходящи за някакви по-изискани зимни вечери.

13 Яну 2017, 14:32

Равни ли са или с ток?

14 Яну 2017, 08:46

Snejna написа:
denislavahristova написа:+1 чифт за Новата година :grin:

А така, то за поводите ако няма! Аз си купих ботуши тип чорап, сещате ли се? Точно за нова година ги взех, много готини, но не стават за това студено време, но са много подходящи за някакви по-изискани зимни вечери.

Много са секси, но вярно държат крака студен, но пък ако е някой по-топъл зимен ден, и с тях може. :

01 Ное 2017, 12:09

На мен също обувките са ми слабост... И аз пазарувам редовно от Brando.bg продуктите й са много качествени. Бих си препоръчала, и дори не са й скъпи продуктите.. е разбира се има и скъпи, но има и на доста достъпни цени.

01 Ное 2017, 12:54

Аз съм почитател на тенденз, паоло ботичели. Това са магазини, от които си купувам редовно обувки, много са модерни и на мен ми отговарят на цена и качество, но като имам много чифта, сменям и не износвам много.

14 Фев 2018, 11:26

По два чифта завсеки сезон.

14 Фев 2018, 13:29

Лятото имам повече, ама за зимата си нося едни ботуши, инвестирам доста в тях - да са здрави, да не пропуснкат вода и да са топли. Лятото си купувам и по-прости сандалки, чехлички.. :)

31 Май 2018, 17:26

Имам страшно много обувки, но нося само част от тях. Даже някой път се учудвам като намеря някои за чието съществуване съм забравила и придобивам една такава блажена усмивка. Но за лятото винаги имам повече дрехи и обувки. Просто тогава ми идва желанието да купувам... да купувам... със спестените пари от ток. :grin:

01 Юни 2018, 09:47

Нямам много, с времето се деформират, кожата става твърда. Предпочитам да имам толкова, колкото ще нося, вместо да се затрупвам с ненужни обувки, които нито ще бъдат износени, но ще бъдат стабилно захабени.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6