Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Мъжете лъжат половинката си за фигурата й

16 Дек 2014, 15:26

Andrey написа:Разбира се, че лъжем, защото жените лесно се обиждат и не приемат обективно мнение... :roll:

Питат, а не искат да приемат истината... :roll:

24 Фев 2015, 12:47

Мъжете са длъжни за лъжат, освен ако не искат да им се сърдят насреща, нямат избор просто :)

22 Апр 2015, 14:55

Винаги твърдя на жените, че са много красиви и прекрасни а фигурата им никога не се дължи от корекции, освен ако самата тя не го осъзнава, тогава подкрепям :) ;)

22 Апр 2015, 15:31

dinkog написа:Винаги твърдя на жените, че са много красиви и прекрасни а фигурата им никога не се дължи от корекции, освен ако самата тя не го осъзнава, тогава подкрепям :) ;)

Ти много дипломатично, намерил си златната среда направо, много мъже не знаят как да се оправят с половинките си и винаги объркват работите.. :|

28 Апр 2015, 09:33

Жените самите те не знаят как искат мъжете да се държат с тях, нормално е в повечето случаи мъжете да объркват нещата. :)

29 Яну 2016, 15:55

Щом е моя жена и аз съм си я избрал, естествено, че ще си я харесвам и по-слабичка, и по-пухкава.

29 Яну 2016, 17:07

black написа:Щом е моя жена и аз съм си я избрал, естествено, че ще си я харесвам и по-слабичка, и по-пухкава.

Е, айде, зависи колко по-пухкавичка стане... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

01 Фев 2016, 13:16

kauda написа:
black написа:Щом е моя жена и аз съм си я избрал, естествено, че ще си я харесвам и по-слабичка, и по-пухкава.

Е, айде, зависи колко по-пухкавичка стане... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Човека може да харесва много пухкавички :grin: . За всеки влак си има пътници.

21 Апр 2016, 08:56

Дори и по-пухкава да стане, вече идват въпросите, ако положението стане страшно. :) За мен всъщност по-страшно е, ако я вземеш вече отпусната. :lol:

21 Апр 2016, 09:04

Като я лъжат какво печелят? Нали е тяхна половинка! Едва ли й правят услуга, като я залъгват и я лъжат колко добре изглежда, а то не е така. Даже казвайки й, че дебела е по-хубава, допринасят за вредата на здравето й.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5