Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
16 Дек 2014, 15:26
Andrey написа:Разбира се, че лъжем, защото жените лесно се обиждат и не приемат обективно мнение...

Питат, а не искат да приемат истината...
24 Фев 2015, 12:47
Мъжете са длъжни за лъжат, освен ако не искат да им се сърдят насреща, нямат избор просто
22 Апр 2015, 14:55
Винаги твърдя на жените, че са много красиви и прекрасни а фигурата им никога не се дължи от корекции, освен ако самата тя не го осъзнава, тогава подкрепям
22 Апр 2015, 15:31
dinkog написа:Винаги твърдя на жените, че са много красиви и прекрасни а фигурата им никога не се дължи от корекции, освен ако самата тя не го осъзнава, тогава подкрепям

Ти много дипломатично, намерил си златната среда направо, много мъже не знаят как да се оправят с половинките си и винаги объркват работите..
28 Апр 2015, 09:33
Жените самите те не знаят как искат мъжете да се държат с тях, нормално е в повечето случаи мъжете да объркват нещата.
29 Яну 2016, 15:55
Щом е моя жена и аз съм си я избрал, естествено, че ще си я харесвам и по-слабичка, и по-пухкава.
29 Яну 2016, 17:07
black написа:Щом е моя жена и аз съм си я избрал, естествено, че ще си я харесвам и по-слабичка, и по-пухкава.
Е, айде, зависи колко по-пухкавичка стане...
01 Фев 2016, 13:16
kauda написа:black написа:Щом е моя жена и аз съм си я избрал, естествено, че ще си я харесвам и по-слабичка, и по-пухкава.
Е, айде, зависи колко по-пухкавичка стане...

Човека може да харесва много пухкавички

. За всеки влак си има пътници.
21 Апр 2016, 08:56
Дори и по-пухкава да стане, вече идват въпросите, ако положението стане страшно. :) За мен всъщност по-страшно е, ако я вземеш вече отпусната.
21 Апр 2016, 09:04
Като я лъжат какво печелят? Нали е тяхна половинка! Едва ли й правят услуга, като я залъгват и я лъжат колко добре изглежда, а то не е така. Даже казвайки й, че дебела е по-хубава, допринасят за вредата на здравето й.