Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
19 Яну 2017, 14:49
С жена може ли да се разбере човек> Като не й кажеш нещо си лош, когато й кажеш , пак си лош, ако я излъжеш, що я лъжеш, акой кажеш истината "кой си ти че ще ми казваш" и се цупне... имаме ли избор, освен да кимамае с глава?
19 Яну 2017, 17:21
Една жена на място няма да прави такива циркове

, или поне няма да показва и да го прави на световен проблем.
23 Юни 2017, 10:39
Жените правим циркове на много места...
13 Юли 2017, 10:17
Всеки нормален мъж избягва да казва на жената какво мисли за нея реално, просто си премълчаваме. Не е задължително да смятаме,че фигурата е лоша, ама може роклята да не е готина. Пък и все пак, когато ти е половинка, значи си си я избрал и си я харесваш и тва е. какво значение има, че фугурата ще някаква си..
13 Юли 2017, 11:54
То и ние лъжем мъжете за някои неща, свързани с вида им, така че сме квит. Никой не иска да обиди другия, нали така?
30 Авг 2017, 09:37
Защото няма правилен отговор, ако те попита "дебела ли изглеждам с тази рокля" и кажеш "не", това тя го приема, като че ли с другите с неща изглежда дебела... И няма как да се отговори, а ако те пита изглеждам ли добре, казваш "да', да за може да тръгнете скоро, пък сега колко е да е друг въпрос..
10 Яну 2018, 12:39
Според мен,а ко бъде казано тактично, а и да не се лъжем, жените често виждат, че са дебели, защо дане го виждат и останалите?
19 Апр 2018, 17:00
Естествено, че ще излъжа. Ми то половин час да ми мрънка това било, пък онова било, къде била дебела, ама била ли е и хиляда въпроса след това. Е, човек, не се издържа

Викам нищо ти няма, иделна си и да спира!
30 Апр 2018, 11:04
Жените си просят комплименти по този начин и се опитват да си вдигнат сринатото самочувствие.
30 Апр 2018, 14:24
Ами мисля,че лъжат, даже съм сигурна. въпреки че ние жените все се молим да ни кажат че сме дебели, па после като го кажат набеждаваме мъжете за прасета