Апарати, аксесоари и уреди с медицинска или козметична употреба - задайте своя въпрос и вижте повече мнения.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Ефективни ли са силиконовите гривни против комари?

10 Авг 2014, 18:20

julianne написа:Дали действат само срещу комари тези гривни и ако е така, дали има такива с двойно действие със защита от кърлежи :?

Здравейте, julianne!

Има гривни, които освен срещу комари, предпазват от други кръвосмучещи инсекти.

Поздрави,
Фрамар

15 Авг 2014, 15:55

и от двата вида съм доволна, слава богу почти нищо не се домогна до тях!

14 Ное 2014, 17:27

Много съм доволна от тези гривни,ние ги ползваме от години,много е удобно, не е като да се мажеш през половин час,а както това лято имаше много комари си беше истинско решение на проблема

Re: Репеленти - кои са най-ефикасните продукти?

16 Ное 2014, 17:23

Много съм доволна от гел крема на Bross,защото единствен който съм виждала и пише,че предпазва и от кърлежи. Иначе силиконовите гривни са много ефикасни,дори ако се държат в плътно затворен плик могат да изкарат и по-дълго. :)

Re: МОСБИТО - ЛЕПЕНКИ ПРОТИВ КОМАРИ

18 Ное 2014, 16:45

Много хитро и са много ефикасни,аз съм голям почитател.

05 Дек 2014, 16:54

Винаги ходя с такива през лятото, много са ефикасни, това е сигурно! :)

02 Фев 2016, 15:12

Anka написа:Винаги ходя с такива през лятото, много са ефикасни, това е сигурно! :)

И на мен сам и удобни, но последния път попаднах на една,която нямаше никакъв ефект ;( :evil:

02 Фев 2016, 16:32

Monika_Spasova написа:
Anka написа:Винаги ходя с такива през лятото, много са ефикасни, това е сигурно! :)

И на мен сам и удобни, но последния път попаднах на една,която нямаше никакъв ефект ;( :evil:

Има едни дето са по 7-8лв. те са по-ефикасни тея най-обикновените много бързо се изветряват.

Кои гривни против комари са ефективни?

11 Юли 2017, 09:14

Имам нужда да взема гривна против комари за детето, защото постоянно е нахапана. Тя е на 9м. затова не е подходящо да я мажа с каквото и да е било. Затова се спрях на варианта с гривните. Знам, че има и лепенки, но тя не винаги е в количката, а и много неикономични са лепенките, на ден по една лепенка. Не е никак малко. Надявам се да кажете от кои гривни сте доволни, виждам, че има няколко варианта и не знам на кои да се спра.

Re: Кои гривни против комари са ефективни?

11 Юли 2017, 09:50

Аз имам гривна против комари и съм доволен, но не знам дали е подходяща за деца.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8