За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
27 Май 2011, 11:22
Здравейте, купих си Rexona с алое вера, за мое голямо учудване като се напръсках и цялата побелях. Това ли е добрия дезодорант без следи ?
28 Май 2011, 11:25
Няма ли талк в този дезодорант???
02 Юни 2011, 14:50
kateto написа:Здравейте, купих си Rexona с алое вера, за мое голямо учудване като се напръсках и цялата побелях. Това ли е добрия дезодорант без следи ?
Ами прочети първо какво си купуваш, второ си пръскала от близко разстояние тогава излиза нещо като крем, който се втвърдява. Пръскайки се от близко разстояние рискуваш да си изгориш кожата колкото и странно да ти звучи, не от топлина а от студ. Забелязала ли си колко студено ти става когато се пръскаш?
12 Юли 2011, 10:34
И на мен ми се е случвало. Бях си взела един дезодорант п/в изпотяване, в рекламата се казва" не оставя бели следи по кожата и дрехите" , ела да видиш като се напръсках какво стана. Все едно с брашно съм се пудрила, беше повече от друг път когато съм използвала подобни дезодоранти. И незнам а не пръсках от близо, аз ли нещо бъркам или тези дето го предлагат.
12 Сеп 2011, 12:11
Еми то няма как всички продукти неможе да са перфектни, а и при всеки човек е различно действието, затова едни са доволни, други- не.
18 Окт 2011, 22:42
дааа, ужасен е този, за който говориш. Но преди няколко дни си упих Nivea Invisible black & white 48 Н - няма втори направо! Страшно доволна съм, наистина.
19 Окт 2011, 14:09
Тема за обменяне на опит с продукти и услуги, които не отговарят на изискванията ни. Смятам,че въпреки хилядите стандарти които се опитват да наложат ежедневно сме жертви, на някой който не ги спазва.
Аз например се разочаровам страшно много, когато купувам замразени зеленчуци- често опаковките са плътни не се вижда какво има вътре, и така се снабдявам с жълт грах и броколи, изгнили чушки и много други.
24 Окт 2011, 13:10
Аз се чудя на кремовете, на които не е отбелязан срок на годност, а само едно" да се използва до 6 месеца, след отварянето". Ами ако са минали 7 години от производството му какво, пак ще е годен 6 месеца след като го отворя. То така излиза, че нямат срок на годност. как може един продукт, дори и козметика да няма ясно маркирана дата на производство и годност.
14 Ное 2011, 15:17
bubulina написа:Аз се чудя на кремовете, на които не е отбелязан срок на годност, а само едно" да се използва до 6 месеца, след отварянето". Ами ако са минали 7 години от производството му какво, пак ще е годен 6 месеца след като го отворя. То така излиза, че нямат срок на годност. как може един продукт, дори и козметика да няма ясно маркирана дата на производство и годност.
За кой точно крем говориш? Аз не съм попадала на продукт без срок на годност.