Апарати, аксесоари и уреди с медицинска или козметична употреба - задайте своя въпрос и вижте повече мнения.
Правила на форума
Добави отговор

Препоръчайте ми апарат за измерване на кръвната захар

07 Юни 2011, 16:15

Бързо и удобно можем да премерим нивото на кръвната си захар у дома със пециалните комплекти за целта, но има толкова много фирми произвеждащи ги! Вие какво ще ми препоръчате?

Re: Апарат за измерване на кръвната захар

11 Юни 2011, 23:41

АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНА ЗАХАР АКУ-ЧЕК ПЕРФОРМА-този е добър. Дядо ми го ползва от доста време и е лесен за употреба :)

12 Юли 2011, 16:54

А тест лентите стандартни ли са за всички апарати?

15 Юли 2011, 14:14

Ами не,не са стандартни, мисля че за всяка марка са различни.

23 Авг 2011, 14:32

Какъв апарат да си взема, на който тест лентите да не са по 50 лв, или те на всички цената им е долу-горе такава?

25 Окт 2011, 15:15

FramarAdmin2 написа:Бързо и удобно можем да премерим нивото на кръвната си захар у дома със пециалните комплекти за целта, но има толкова много фирми произвеждащи ги! Вие какво ще ми препоръчате?

Аз мисля, че всички са добри. В моето семейство сме сравнявали 3 апарата и мерят еднакво. Въпроса е, че идея си нямам какви са марките им.

08 Ное 2011, 12:18

Аз препоръчвам Оптиум, не е много скъп и върши страхотна работа :)

08 Ное 2011, 17:39

Има ли такъв, който да работи със стандартни тест ленти тъй като знам, че не на всеки модел апарати е лесно да се намират в аптечната мрежа лентите. И искам да попитам, дали има стандартни ленти за определяне на кръвната захар, които се поемат от здравната каса?

29 Фев 2012, 21:15

Margo написа:Има ли такъв, който да работи със стандартни тест ленти тъй като знам, че не на всеки модел апарати е лесно да се намират в аптечната мрежа лентите. И искам да попитам, дали има стандартни ленти за определяне на кръвната захар, които се поемат от здравната каса?

Тест ленти по Здравната каса мисля, че има, но не знам дали са стандартни. Мисля че няма стандартни ленти, които да пасват на всеки апарат. Те се дават определена бройка на година.

27 Мар 2012, 15:16

bubulina написа:АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНА ЗАХАР АКУ-ЧЕК ПЕРФОРМА-този е добър. Дядо ми го ползва от доста време и е лесен за употреба :)

Дядо ми също има такъв, но от време на време , нещо му става, исписва някакъв натпис "Ketones?", което не знам какво означава. Три пъти измервам кр. захар и търите пъти различни стойности. Затова не съм убедена, че са много добри :?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2